Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

ARRÒS AMB SÍPIA I COSTELLA DE PORC/ o AMB CALAMARS I UN LLAMÀNTOL

14 abril 2019
14 abril 2019
Categoría:

ARRÒS AMB SÍPIA I COSTELLA DE PORC/ o amb CALAMARS I LLAMÀNTOL



M'encanten els arrossos i aquest és molt fàcil de fer. Amb Thermomix® queden perfectes. Després de practicar amb moltes receptes que he anat trobant he elaborat el que a nosaltres ens agrada. Us animo a provar-lo.


Si no voleu fer-ho amb carn poseu-hi calamar i a la cassola amb un llamàntol. Boníssim!




INGREDIENTS:


2 grans d'all
30 gr d'oli d'oliva
150 gr de pebrot vermell o verd o els dos.
1 ceba
80 gr de tomàquet ratllat o en conserva.
300 gr de sèpia tallada a daus i el suc de la sípia.
500 gr de costelló de porc tallat o similar.
1200 de fumet (recepta del llibre verd, jo li afegeixo un porro) o un de pot.
425 gr d'arròs (nomen) musclos 
cloïsses opcional, però si no n’hi poseu queda igual de bo.



PREPARACIÓ:


1.Posem l'oli i els alls al vas, programem 4 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Afegim la sípia i el costelló i tornem a programar 10 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Retirem la carn i la sípia del vas i reservem l'oli. (Jo si tinc temps sofregeixo primer la carn amb una mica de pebre vermell dolç i al mateix oli hi fregeixo la sípia)


2. Ara posem la ceba, el pebrot i triturem 3 segons a velocitat 5, tot seguit sofregim 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.


3. Incorporem el tomàquet triturat i el marró de la sípia i tornem a sofregir 6 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Triturem uns segons al 7-8 o al gust que quedi ben fi.


4. Afegim la sípia i el costelló reservat i programem 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.


5. Afegim el brou i programem 10 minuts, 100º, gir esquerra, cullera. Un cop bulli afegim l'arròs i programem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop cuit el posem en una safata i els deixem reposar 5 minuts.



Aprofito per presentar-te el nou TM6, no t'ho pensis. Reserva-la ara per 99 euros!!!






Solicita demostración
14 abril 2019