Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

<p>Hola, sóc la <strong>Montse</strong> <strong>Mesa</strong>. Sóc de <strong>Maçanet de la Selva</strong> però fa molts anys que visc a <strong>Santa Coloma de</strong> <strong>Farners</strong>. Fa temps que cuino amb <strong>Thermomix® </strong> i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?</p> <p>Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.</p> <p><a href="https://thermomix-girona.es/montse-mesa-munoz/pastas-y-arroces/arros/" target="_blank">Recepta/ receta</a></p> <p></p> <p>Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de <strong>Maçanet de la selva</strong> pero vivo en <strong>Santa Coloma de Farners</strong>. Hace tiempo que cocino con <strong>thermomix</strong> y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?</p> <p>Tien</p> <p>taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.</p>

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

40 NADALS AMB Thermomix® .

14 diciembre 2019
14 diciembre 2019
Categoría:Aquest Nadal regala Thermomix® . Aprofita la financiació al 0% i per tan sols 55,58€ durant 24 mesos pot ser teva.També tenim l'opció + 99€, 35 mesos 30,36 i VFMG 330€. 3 ANYS DE GARANTIA!Quina és l'opció que s'ajusta més a tu? T'ho explico!!!

Esta Navidad regala Thermomix® . Aprovecha la financiación al 0% y por tan solo 55,58€ durante 24 meses puede ser tuya.También tenemos la opción + 99€, 35 meses 30,36 i VFMG 330€. 3 AÑOS DE GARANTIA!

¿Cuál es tu mejor opción? Te lo explico!!!
Solicita demostración
14 diciembre 2019