advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

PIZZA ORIGINAL

24 July 2018
24 July 2018

Bones!!


avui he volgut sorprendre el meu home amb un sopar de pizza diferent. Aquesta pizza la vam fer en el Taller Mediterraneo, i ens va sorprendre a tots moltíssim, pel color, la textura i l'originalitat del plat.


He anat al súper amb la llista des del cookidoo.es al mòbil i he comprat els següents ingredients:


Per la massa:


190gr aigua


1 sobre de tinta de calamar


15gr de llevadura fresca


300gr de farina de força


1/2 cp de sal


60gr de formatge Philadelphia


250gr de formatge tipo Arzúa en rodanxes


150gr de tomates cherry (tallades per la meitat)


Preparació de la massa:


1. Escalfem el forn a màxima temperatura 250ºC.


2. Posa 190g d'aigua, la tinta i la llevadura al vas i escalfa 1min|37º|vel2. De mentres posa 2-3 cullerades d'oli a la safata de forn.


3. Afegeix en el vas la farina i la sal i amassa 1min|espiga. Retira la massa i forma una bola.


4. Amb un rodet, estira la massa formant un rectangle i col.loca-la a la safata untada d'oli. Posa el formatge Philadelphia per sobre la massa, i reparteix el formatge gallec per la superfície, el pop tallat a rodanxes, i les tomates cherry. Reserva.


Pesto d'ametlla:


40gr de formatge permesà


30gr d'ametlla crua sense pell


1 dent d'all


15gr d'alfàbrega fresca


60gr d'oli oliva verge extra


1 pessic de sal


Preparació del pesto d'ametlla:


5. Posa en el vas el parmesà i ratlla 5seg|vel10


6. Afegeix les ametlles, l'all i l'alfàbrega, l'oli i la sal i tritura 10seg|vel7. Reparteix el pesto per sobre la pizza.


7. Forneja durant 15minuts a temperatura màxima 250ºC. Retira del forn i serveix immmediatament.




Ja em direu si us ha agradat! A nosaltres ens ha encantat!


Aquí teniu el meu blog, en el qual podeu contactar amb mi per qualsevol dubte!


Que aprofiti!


**Recepta extreta del llibre:


CLASES TEMÁTICAS (Mundo Thermomix® ) · Pizza de Nero di Sepia con Pulpo y Pesto de Almendra

Solicita demostración