PIZZA ORIGINAL

#Masas, panes y repostería 24 julio 2018

Bones!!


avui he volgut sorprendre el meu home amb un sopar de pizza diferent. Aquesta pizza la vam fer en el Taller Mediterraneo, i ens va sorprendre a tots moltíssim, pel color, la textura i l'originalitat del plat.


He anat al súper amb la llista des del cookidoo.es al mòbil i he comprat els següents ingredients:


Per la massa:


190gr aigua


1 sobre de tinta de calamar


15gr de llevadura fresca


300gr de farina de força


1/2 cp de sal


60gr de formatge Philadelphia


250gr de formatge tipo Arzúa en rodanxes


150gr de tomates cherry (tallades per la meitat)


Preparació de la massa:


1. Escalfem el forn a màxima temperatura 250ºC.


2. Posa 190g d'aigua, la tinta i la llevadura al vas i escalfa 1min|37º|vel2. De mentres posa 2-3 cullerades d'oli a la safata de forn.


3. Afegeix en el vas la farina i la sal i amassa 1min|espiga. Retira la massa i forma una bola.


4. Amb un rodet, estira la massa formant un rectangle i col.loca-la a la safata untada d'oli. Posa el formatge Philadelphia per sobre la massa, i reparteix el formatge gallec per la superfície, el pop tallat a rodanxes, i les tomates cherry. Reserva.


Pesto d'ametlla:


40gr de formatge permesà


30gr d'ametlla crua sense pell


1 dent d'all


15gr d'alfàbrega fresca


60gr d'oli oliva verge extra


1 pessic de sal


Preparació del pesto d'ametlla:


5. Posa en el vas el parmesà i ratlla 5seg|vel10


6. Afegeix les ametlles, l'all i l'alfàbrega, l'oli i la sal i tritura 10seg|vel7. Reparteix el pesto per sobre la pizza.


7. Forneja durant 15minuts a temperatura màxima 250ºC. Retira del forn i serveix immmediatament.




Ja em direu si us ha agradat! A nosaltres ens ha encantat!


Aquí teniu el meu blog, en el qual podeu contactar amb mi per qualsevol dubte!


Que aprofiti!


**Recepta extreta del llibre:


CLASES TEMÁTICAS (Mundo Thermomix® ) · Pizza de Nero di Sepia con Pulpo y Pesto de Almendra