Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

PANELLETS AMB Thermomix®

29 October 2019
29 October 2019

Hola! dijous és la castanyada i amb ella també celebrem una altra tradició molt catalana com és la de fer els panellets en família!


Clientes meves ja han començat a fer-ne i aquí us en deixo un exemple!


Trobareu la recepta a cookidoo.es i recordeu que Thermomix® ens ho posa súper súper fàcil, va animeu-vos i compartiu les vostres fotos amb nosaltres!


MASSA


1. Posa en el vas 250gr de sucre i l10 tires de pell de llimona. Pulveritza 30seg|vel10. Retira del vas i reserva.


2. Posa en el vas 250gr d'ametlles crues i sense pela i ratlla 12seg|vel6.


3. Incorpora el sucre aromatitzat reservat, la clara d'ou, 15gr d'aigua i 50gr de patata cuita. Barreja 6seg|vel6. Retira la massa del vas i resérva-la en un recipient hermétic dins de la nevera durant 10hores aprox.


MONTATGE I FORNEJAT


1. Precalenta el forn a 250º. Forra una bandeja de forn amb paper de forn.


2. Forma 10 boles una mica més petites que la mida d'una nou (reserva la resta de la massa) i arrebossa-les amb els pinyons apretant bé perquè s'enganxin (un truc seria untar les boles amb rovell d'ou així els pinyons s'enganxaran millor) Col·loca-les a la bandeja de forn preparada.


3. Forma 10 boles i aplasta-les amb el dit que quedin en forma de cilindres, i fes el mateix procediment arrebossades amb granet d'ametlles.


4. Forma 10 boles més, i fes el mateix procediment arrebossant-les amb coco ratllat, altres amb sucre glas (aquestes les aplastes i al centre hi col·loques mitja cirera confitada..)


5. Pinzella els panellets de pinyons i d'ametlla amb rovell d'ou batut. Forneja durant 3-5 minuts (250º) o fins que estiguin dorats. Retira del forn i deixa refredar abans de servir-los.


BONA CASTANYADA!!!!



Foto cedida per Expi.

**LINKS QUE ET PODEN INTERESSAR**


- Com fer castanyes amb Thermomix®


- Com recuperar l'alioli amb Thermomix®

Solicita demostración