advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

PA RÀPID AMB Thermomix®

04 March 2019
04 March 2019

Hola!!!!


Avui us parlaré d'una recepta que la podem tunejar al nostre gust i en un punt concret, després us ho especifico!


A tots ens agrada molt innovar, i potser per aquest motiu tenim el Thermomix® , perquè ens ho permet i d'una manera súper senzilla.


PREPARACIÓ


1. Posa en el vas 250gr d'aigua i calenta 1min|37º|vel1. Pinta o pulveritza amb oli l'interior d'una bossa de forn (si no en tens, fes el mateix procés amb un recipient Pyrex amb tapa)


2. Afegeix a dintre el got, 20gr de llevadura fresca, 500gr de farina de força (mirar sempre que el % deproteïna sigui superior a 11), 1cp de secre, 2cp de sal i 15gr d'oli i barreja 15seg|vel6.


3. Amassa 3min|Espiga sense posar el cubilet, perquè entri oxigen a la massa. I serà en aquest pas, on mentre s'està amassant la massa, hi tirarem les llavors o fruits secs que més ens agradin, al vostre gust. 


*Important: que les llavors o fruits secs que hi tirem no hagin passat fregides o fornejades, ja que despendrien toxines al tornar-los a afegir al forn. HAN DE SER CRUS.


4. Retira la massa del got i forma una bola, després dóna-li forma ovalada i fes alguns talls creuats amb un ganivet de serra i tira-hi una mica de farina per sobre.


5. Introdueix la massa dins la bossa o el recipient de vidre, i posa-la al forn SENSE PREESCALFAR.


6. Forneja a 220ºC, dalt i baix, durant 40minuts. Només de treure'l, retira'l de la bossa i deixa'l refredar abans de tallar-lo per servir.


Desitjo que us agradi!!!! i seguim per treure-hi tot el suc al nostre Thermomix® !


Gràcies!!!!


PA RÀPID DE NOUS. Foto cedida per Laia A.  ( En el cookidoo.es el trobareu com a PAN RÁPIDO)


Si voleu més informació sobre Thermomix® , voleu veure una demostració, o la voleu comprar directament contacteu amb mi a través del meu blog tot omplint el formulari que verueu!!!


Us espero!!!



Solicita demostración