Thermomix® Girona

Judith Palmada Roura

Hola!! Este es mi espacio en la blogosfera de Thermomix® Aqui compartiremos recetas, trucos y también te mantendré informad@  de las novedades. Me encanta cocinar y me relaja ademas desde que tengo Thermomix® disfruto mucho mas porque me ayuda un montón, os animo a utilizarlo a diario porque os vais a convertir en cocineros de cinco estrellas  
Hola!! Este es mi espacio en la blogosfera de Thermomix® Aqui compartiremos recetas, trucos y también te mantendré informad@  de las novedades. Me encanta cocinar y me relaja ademas desde que tengo Thermomix® disfruto mucho mas porque me ayuda un montón, os animo a utilizarlo a diario porque os vais a convertir en cocineros de cinco estrellas  

HOJALDRINAS

04 febrero 2014
04 febrero 2014
Categoría:
Boníssima aquesta recepta!! :-) Encara que potser és tipic consumirla per nadal a casa ens agrada menjar-ne tot l'any;-) Altament recomenada als amants de la pasta de full :-) INGREDIENTS: 60 gr de sucre la pell de 2 taronges només la part taronja 600 gr de farina de rebosteria 400 gr de mantega a temperatura ambient 60 gr de vi blanc 50 gr de suc de taronja 1 polsim de sal sucre glaç per espolvorejar   PREPARACIÓ:   1. Posem el sucre juntament amb la pell de les taronges a dins del vas i el pulveritzem durant 30 segons a velocitat 5-10. Si veiem que no ens a quedat ben triturat repetim l'operació.   2. Afegim la mantega, el vi, el suc de taronja, la farina i el polsim de sal i remenem a velocitat 6 fins que veiem que ens queda una massa unida i compacte. Retirem del vas i la reservem a la nevera de 2 a 8 hores. Pre-escalfem el forn a 180º 3. Agafem la massa i l'estirem ben fina la pleguem pel ample i la tornem a estirar, després la pleguem del través i tornem a estirar com si féssim pasta de full com més pleg li feu mes capes tindrà. Al final la deixem d'un centímetre i mig de gruix i l'anem tallant amb un ganivet amb forma de quadrat  4x4cm, les deixem a la safata del forn amb paper de forn a sota i la posem a coure 30 minuts aproximadament, quan veiem que comencen a quedar roses les retirem, les deixem refredar i servim espolvorejades amb sucre glaç BON PROFIT!! Nota: Si veieu que a la massa li costa barrejar-se ajudeu-vos amb l'espàtula
Solicita demostración
04 febrero 2014