advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Judith Palmada Roura

Hola!!Este es mi espacio en la blogosfera de Thermomix® Aqui compartiremos recetas, trucos y también te mantendré informad@  de las novedades.Me encanta cocinar y me relaja ademas desde que tengo Thermomix® disfruto mucho mas porque me ayuda un montón, os animo a utilizarlo a diario porque os vais a convertir en cocineros de cinco estrellas 
Hola!!Este es mi espacio en la blogosfera de Thermomix® Aqui compartiremos recetas, trucos y también te mantendré informad@  de las novedades.Me encanta cocinar y me relaja ademas desde que tengo Thermomix® disfruto mucho mas porque me ayuda un montón, os animo a utilizarlo a diario porque os vais a convertir en cocineros de cinco estrellas 
Comprar Thermomix®

HOJALDRINAS

04 February 2014
04 February 2014
Categoría:
Boníssima aquesta recepta!! :-)Encara que potser és tipic consumirla per nadal a casa ens agrada menjar-ne tot l'any;-)Altament recomenada als amants de la pasta de full :-)INGREDIENTS:60 gr de sucrela pell de 2 taronges només la part taronja600 gr de farina de rebosteria400 gr de mantega a temperatura ambient60 gr de vi blanc50 gr de suc de taronja1 polsim de salsucre glaç per espolvorejar PREPARACIÓ: 1. Posem el sucre juntament amb la pell de les taronges a dins del vas i el pulveritzem durant 30 segons a velocitat 5-10. Si veiem que no ens a quedat ben triturat repetim l'operació. 2. Afegim la mantega, el vi, el suc de taronja, la farina i el polsim de sal i remenem a velocitat 6 fins que veiem que ens queda una massa unida i compacte. Retirem del vas i la reservem a la nevera de 2 a 8 hores.Pre-escalfem el forn a 180º3. Agafem la massa i l'estirem ben fina la pleguem pel ample i la tornem a estirar, després la pleguem del través i tornem a estirar com si féssim pasta de full com més pleg li feu mes capes tindrà. Al final la deixem d'un centímetre i mig de gruix i l'anem tallant amb un ganivet amb forma de quadrat  4x4cm, les deixem a la safata del forn amb paper de forn a sota i la posem a coure 30 minuts aproximadament, quan veiem que comencen a quedar roses les retirem, les deixem refredar i servim espolvorejades amb sucre glaçBON PROFIT!!Nota: Si veieu que a la massa li costa barrejar-se ajudeu-vos amb l'espàtula
Solicita demostración
04 February 2014
icon-print-2