CARABASSES

#Postres y dulces 31 octubre 2013

CARABASSES

 

Vigilia de tots  Sants, morts vivents, nit de bruixes tot això són tradicions americanes que ens han invadit, però què a casa meva les meves filles els hi encanta de fet tot lo relacionat amb festes i passar-ho bé s'hi apunten!!

Aquestes carabasses les vaig fer ahir per celebrar l'aniversari de la meva peque. Es una amant de les galetes decorades amb glaça i ja feia dies que me'n demanava  pel seu aniversari, així que em vaig animar i li vaig preparar aquestes carabasses tant divertides i tant poc terrorífiques!! :-D

Feliç diada de tots Sants  o Feliç Halloween!!

 

INGREDIENTS:
Per la massa de galetes:
120 gr de sucre
400 gr de farina
250 gr de mantega
1 ou
Per la glaça:
200 gr de sucre
8-10 gotes de suc de llimona
1 clara d'ou (25gr aprox)
Colorants alimentaris

 

PREPARACIÓ:

1. Farem la massa posant el sucre al vas, el pulveritzem 20 segons a velocitat 5-10. Afegim la resta d'ingredients i remenem 20 segons a velocitat 6. Retirem del vas i reservem a la nevera 15-20 min aprox.

2. Ara farem al glaça, amb el vas net i sec posarem el sucre i el pulveritzem 30 segons a velocitat 5-10. Afegim la clara d'ou i les gotes de llimona. Remenarem 10 segons a velocitat 5. Retirem la glaça i la repartim en vols tant com colors vulgueu tenir. Afegim el colorant i amb una cullera ho anem remenant fins veure el color ben unificat. Repartim en biberons i reservem.

Pre escalfem el forn a 180º

3. Ara retirem la massa de la nevera i l'estirem amb un corró la deixem d'un gruix de mig centimetre. Amb el motlles l'anem tallant i posant a la safata del forn.
Les enfornem 10-12 minuts, quan veiem que ens comencen a quedar roses de les vores les retirem i deixem refredar. Un cop fredes les anirem decorant amb la glaça, primer farem una vora i un cop està seca les emplenem de dins. Un cop estan totes decorades les deixem secar d'un dia per altre