advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Ingrid Garcia Briera

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

Comprar Thermomix®

BUNYOLS DE QUARESME

31 March 2021
31 March 2021
Categoría:

En plena Setmana Santa ja! i amb ella...les postres tradicionals de catalunya !








BUNYOLS




Qui no ha menjat bunyols i te un dels millors records per acompanyar la sobre-taula, pel café de la tarda a la Setmana Sanat? Qualsevol moment es adequat, i amb el nostre Thermomix® molt fàcils de preparar com qualsevol massa!!!!


INGREDIENTS:

600 g. farina de força


20 g. llevat fresc (de forn de pa, si pot ser, i si no, un sobre de llevat deshidratat)


120 g. sucre


2 ous


90 g d'aigua


150 g. llet


30 g. llard de porc (... i si no en tenim, ... mantega)


50 g. d'anís (licor)


un pessic de sal


ratlladura de llimona (quantitat al gust, prefereixo no posar-ne molta ja que m'agrada que


domini el gust de l'anís que no pas el de la llimona, però, ... al gust.)


20 g. anís en gra (opcional)


PREPARACIÓ:

Posar l'aigua, el llard (o mantega) i llevat al got i programar 1 minut / 37 ºC / velocitat 2.


Afegim la resta d'ingredients i programem 30 segons / velocitat 6.


Acabat el temps, programem 1:30 minuts / funció amassar (espiga amb TM31 i anteriors).


Posem les massa en un bol untat prèviament amb oli i el cobrim amb film transparent.


Reservar a temperatura ambient fins que dobli el volum. (Mínim 2 hores).


Els donem forma als bunyols.


Ens untem les mans en una mica d'oli per treballar millor la massa. Fem porcions petites, mida


cullera de café, i a aquestes petites boles, introduïm el dit fent un forat i girem sobre el nostre


dit donant forma. Un cop feta la rosquilla, la posem a sobre de paper d'alumini i així fins que


estiguin totes a punt per fregir.


En una paella fonda (o fregidora) amb abundant oli no massa calent, els fregim, tenint en


compte, que amb contacte amb l'oli, s'unflen, augmentant força la seva mida, i si es dauren


massa de cop, no tindrien temps d'inflar-se, i si la cuita és lenta, aniràn estufant-se a poc a poc.


Suraràn i cal fregir d'una banda i quan estigui ben daurat, donar la volta.


Han de quedar d'un color bastant fosc, perquè si no fós així, voldria dir que són crus.Quan estiguin al punt, passar-los a una safata amb paper absorbent per a que deixin anar l'oli;


a continuació, mentre encara estiguin calents, arrebossar-los amb sucre. Deixar refredar i


llestos per menjar!



Solicita demostración
31 March 2021
icon-print-2