Thermomix® Girona

Ingrid Garcia Briera

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

carbasso farcit de beixamel

28 April 2021
28 April 2021

Ingredients:




  • 6 carbassons rodons

  • 120 grs de pastanaga , pelada i a trossos

  • 120 grs de ceba a trossos

  • 2 grans d’all

  • 80 grs de pebrot vermell a trossos

  • Una mica de xirivia

  • 100 grs de xampinyons a trossos

  • 200 grs de tomata natural triturada

  • 40 ml d’oli d’oliva verge extra

  • 300 grs de carn de vedella picada

  • 1 culleradeta de sal

  • 1 mica de pebre negre acabat de moldre

  • ½ culleradeta d’orenga

  • formatge ratllat / farina d’ametlla

  • Per a la beixamel:

  • 40g mantega 

  • 1 ceba mitjana

  • 1/4 de bròquil

  • sal

  • nou moscada

  • aigua

  • oli d’oliva verge extra


Per la beixamel 



  • 40 g de mantega

  • 40 g de farina

  • 500 g de llet

  • ½ culleradeta de sal

  • 2 pessics de pebre mòlt

  • 2 pessics de nou moscada mòlta (opcional)




Preparació:







  1. Talla la part superior dels carbassons . Amb una cullera de boles treu  la polpa (la reserveu en un bol) i els col·loques  en el recipient  varoma, amb la pell cap per avall. Reserva

  2. En el vas de la Thermomix® posa la pastanaga, la ceba, els grans d’all, el pebrot vermell, els xampinyons, la xirivia, 150 gr. de la polpa de carbassó i el tomaquet. Programa 4 segons, a velocitat 5. Amb l’espàtula, baixa les restes que hagin quedat a les parets 

  3. Afageix  l’oli i programa 8 minuts, temperatura varoma i velocitat 1.

  4. Incorpora la carn picada (barregeu amb l’espàtula perquè no es quedi atapeïda), la sal, el pebre i l’orenga. Col·loca el recipient varoma amb els carbassons a la seva posició i programa 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l’esquerra i velocitat cullera.

  5. Retira el Varoma i poseu els carbassons a escórrer sobre paper absorbent de cuina. Retira la barreja del vas i la reserva en un bol.

  6. Mentre es couen el carbassons prepara la beixamel.  Posa la mantega al vas a fondre  3 minuts / 100 ° C / vel 1.

  7. Afegeix  la farina i ofegar 3 minuts / 100 ° C / vel 1.

  8. Afegiu la llet, la sal, el pebre i la nou moscada i programa 6 min / 90 ° C / vel 4.

  9. Pre-escalfeu el forn a 190 º. Agafeu una safata per anar al forn , poseu els carbassons i els ompliu amb la carn i cobriu amb la beixamel. Tireu el formatge ratllat per sobre (també hi podríeu posar farina d’ametlla).


Gratineu durant 8-10 minuts a 190º o fins que el formatge estigui fos .



Solicita demostración