Soy la Imma Enrich de La Bisbal d'Empordà  y comercial de la delegación de Girona. 

Fui clienta antes de ser agente comercial, me animaron a formar parte de esta empresa Thermomix® , y no me arrepiento estoy encantada.

Me gusta la cocina creativa, económica y sana.  

Soy la Imma Enrich de La Bisbal d'Empordà  y comercial de la delegación de Girona. 

Fui clienta antes de ser agente comercial, me animaron a formar parte de esta empresa Thermomix® , y no me arrepiento estoy encantada.

Me gusta la cocina creativa, económica y sana.  

LLET DE CIVADA I CANYELLA

12 marzo 2019
12 marzo 2019
Categoría:



Ingredients:


1 l. d' aigua


60gr. de civada


1/2 pal de canyella 


1 pessic de sal


preparació:


1) posar al  vas la civada, la sal i el palet de canyella triturar 10 seg. vel. 10, reservar


2) posar l' aigua 6min. 70 graus vel. 4


3) afegir la civada reservada i 2 min. vel. 4 sense temperatura. 


4) deixar reposar 5 min. dins el  vas


5) colar amb colador de malla fina o de roba. 

Solicita demostración
12 marzo 2019