Com fer un tàrtar de alvocat i tomàquets secs amb mousse de tonyina amb Thermomix® / Como hacer un tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún con Thermomix®

#Aperitivos, entrantes y tapas 13 junio 2019

Bon dia a tothom,


amb l'arribada del bon temps sempre ve de gust una bona amanida com a plat entrant d'un bon dinar o sopar.


Des de Thermomix® Girona us convido a provar aquest deliciós plat.


Comencem:


Ingredients


Mousse de tonyina


3 branques de julivert fresc (fulles i part de la tija)


3 branques de coriandre fresc (fulles i part de la tija)


Pell de taronja ratllada (de mitja taronja)  


Pell de llimona ratllada (de mitja llimona)


200 g de tonyina al natural (amb el líquid)


15 g de suc de llimona


50 g de formatge cremós


2 pessics de pebre vermell picant

Tàrtar de alvocat i tomàquets secs

15 g suc de llimona


75 g de tomàquets secs en oli en trossos d'aprox. 1 cm


3 alvocats a daus d'aprox. 1 cm


Fulles de coriandre fresc

Procediment


Mousse de tonyina


Poseu en el got el coriandre, el julivert, la pell de taronja i la pell de llimona i piqui 5 seg / vel 7. Amb l'espàtula baixi els ingredients cap al fons del vas.


Afegiu la tonyina, el suc de llimona, el formatge cremós i el pebre vermell i barregi 20 seg / gir invers / vel 3.


Tàrtar de alvocat i tomàquets secs

En un bol, barregeu el suc de llimona, els tomàquets secs i els alvocats. Distribueixi la barreja de tomàquets secs i alvocats en 6 bols individuals. Col·loqui sobre una quenelle de mousse de tonyina, decori amb fulles de coriandre i serveixi.


Bon profiiiiiittt!!!



Buenos días a todos,

con la llegada del buen tiempo siempre apetece una buena ensalada como plato entrante de una buena comida o cena.

Desde Thermomix® Girona os invito a probar este delicioso plato.

Empezamos:


Ingredientes


Mousse de atún

    3 ramas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
    3 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    piel de naranja rallada (de media naranja)
    piel de limón rallada (de medio limón)
    200 g de atún al natural (con el liquido)
    15 g de zumo de limón
    50 g de queso cremoso
    2 pellizcos de pimentón picante

Tartar de aguacate y tomates secos

    15 g zumo de limón
    75 g de tomates secos en aceite en trozos de aprox. 1 cm
    3 aguacates en dados de aprox. 1 cm
    hojas de cilantro fresco

Preparación


Mousse de atún


Ponga en el vaso el cilantro, el perejil, la piel de naranja y la piel de limón y pique 5 seg/vel 7. Con la espátula baje los ingredientes hacia el fondo del vaso.
   


Añada el atún, el zumo de limón, el queso cremoso y el pimentón y mezcle 20 seg/giro inverso/vel 3.

Tartar de aguacate y tomates secos

En un bol, mezcle el zumo de limón, los tomates secos y los aguacates. Distribuya la mezcla de tomates secos y aguacates en 6 boles individuales. Coloque encima una quenelle de mousse de atún, decore con hojas de cilantro y sirva.

Que aproveche!!