Com fer gaspatxo de meló amb Thermomix® / Como hacer gazpacho de melón con Thermomix®

#Aperitivos, entrantes y tapas 27 junio 2019

Bon dia d'estiu a tothom!!


Ara arriba una onada de calor i amb aquestes temperatures només ve de gust menjar coses fresques i bones per combatre la calor.


Des de Thermomix® Girona us convido a provar aquesta recepta fresa i fàcil de fer amb el Thermomix® .


Comencem:


Ingredients


850 g de tomàquets pera madurs
400 g de polpa de meló a trossos
150 g de pebrot vermell a trossos
100 g de ceba tendra a trossos
1 tros d'arrel de gingebre fresca (s'ajusti al seu gust)
2 culleradetes de sal
30 g de suc de llimona
100 g d'oli d'oliva
200 g de glaçons de gel

Per servir

200 g de polpa de meló (a daus de 5 mm)
Oli d'oliva verge extra per servir


Preparació

Poseu en el got els tomàquets, el meló, el pebrot vermell, la ceba tendra, el gingebre, la sal, el suc de llimona i l'oli. Tritureu 4 min / vel 10.



Afegiu els glaçons de gel, agafeu el gobelet amb la mà i trituri 1 min / vel 10. Aboqui en un recipient hermètic i reservi a la nevera.

Per servir

Serveixi molt fred amb els daus de meló i un rajolí d'oli.

Bon profit!!


Buen día de verano en todo el mundo !!

Ahora llega una ola de calor y con estas temperaturas sólo apetece comer cosas frescas y buenas para combatir el calor.

Desde Thermomix® Girona os invito a probar esta receta fresa y fácil de hacer con el Thermomix® .

Empezamos:

Ingredientes



    850 g de tomates pera maduros
    400 g de pulpa de melón en trozos
    150 g de pimiento rojo en trozos
    100 g de cebolleta en trozos
    1 trozo de raíz de jengibre fresca (ajuste a su gusto)
    2 cucharaditas de sal
    30 g de zumo de limón
    100 g de aceite de oliva
    200 g de cubitos de hielo

Para servir

    200 g de pulpa de melón (en dados de 5 mm)
    aceite de oliva virgen extra para servir


Preparación


Ponga en el vaso los tomates, el melón, el pimiento rojo, la cebolleta, el jengibre, la sal, el zumo de limón y el aceite. Triture 4 min/vel 10.


Añada los cubitos de hielo, sujete el cubilete con la mano y triture 1 min/vel 10. Vierta en un recipiente hermético y reserve en el frigorífico.

Para servir

Sirva muy frío con los dados de melón y un chorrito de aceite.


Que aproveche!!