Com fer flam al varoma amb Thermomix® / Como hacer flan al varoma con Thermomix®

#Cocción en varoma 03 julio 2019

Hola a tothom,


el varoma és un accessori molt important i impressindible en el Thermomix® ja que ens dona molt de joc i possibilitats de cuinar.


Un dels punts forts del Thermomix® és la cuina a diferents nivells i d'aqui la importància del varoma.


Avui us vull proposar una recepte fàcil i bona de fer amb el varoma.


A qui no li agrada un bon flam?


Comencem:


Ingredients

    100-130 g de sucre
    500 g de llet sencera
    4 ous
    100 g de caramel líquid (veure suggeriment)
    500 g d'aigua


Preparació

Seleccioneu 6-8 gots o pots de vidre resistent a la calor o de ceràmica (d'aprox. 120 ml de capacitat) que càpiguen en el recipient Varoma amb la tapa posada i reservi.                                                                                                                                 Poseu el sucre al vas i polvoritzi 15 seg / vel 10.    
Afegiu la llet i els ous i barregeu 15 seg / vel 4.                                                                                                                                         Poseu 1-2 cullerades de caramel líquid en cada got o pot. Ompli els gots amb la barreja d'ou, cobreixi cadascun amb paper d'alumini o film transparent i posar-la a l'recipient Varoma.
Poseu l'aigua en el got, situï el Varoma en la seva posició i programem 50 min / 100 ° C / vel 1.                                           Deixeu refredar els flams durant una hora abans de ficar-los a la nevera. Reserva a la nevera almenys una hora i preferiblement tota la nit per facilitar el desemmotllat. Doneu la volta a cada got sobre un plat i retiri el got acuradament (veure suggeriment). Serveixi immediatament.


Bon profit!!!



Hola a todos,


el varoma es un accesorio muy importante y imprescindible en el Thermomix® ya que nos da mucho juego y posibilidades de cocinar.



Uno de los puntos fuertes del Thermomix® es la cocina a diferentes niveles y de aquí la importancia del varoma.

Hoy os quiero proponer una receta fácil y buena de hacer con el varoma.



A quién no le gusta un buen flan?

Empezamos:



Ingredientes

    100 - 130 g de azúcar
    500 g de leche entera
    4 huevos
    100 g de caramelo líquido (ver sugerencia)
    500 g de agua


Preparación

Seleccione 6-8 vasos o tarritos de vidrio resistente al calor o de cerámica (de aprox. 120 ml de capacidad) que quepan en el recipiente Varoma con la tapa puesta y reserve.
Ponga el azúcar en el vaso y pulverice 15 seg/vel 10.
Añada la leche y los huevos y mezcle 15 seg/vel 4.
Ponga 1-2 cucharadas de caramelo líquido en cada vaso o tarro. Rellene los vasos con la mezcla de huevo, cubra cada uno con papel de aluminio o film transparente y colóquelos en el recipiente Varoma.
Ponga el agua en el vaso, sitúe el Varoma en su posición y programe 50 min/100°C/vel 1.
Deje enfriar los flanes durante una hora antes de meterlos en el frigorífico. Reserve en el frigorífico por lo menos una hora y preferiblemente toda la noche para facilitar el desmoldado. Dé la vuelta a cada vaso sobre un plato y retire el vaso cuidadosamente (ver sugerencia). Sirva inmediatamente.


¡¡Que aproveche!!