Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
Home › Delegación Girona › Anna Maria Colomé Fiol › Pescados y mariscos › BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀ
Anna Maria Colomé Fiol
Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
¿Quieres que te llame Anna Maria Colomé Fiol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Maria Colomé Fiol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀ
20 May 2019BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀ
INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
- 200 gr de bacallà dessalat amb pell
- 1 grà d'all
- 180 gr d'oli d'oliva
- 1 sidereta
- pebre vermell de la Vera dolç
Trocejar l'all a vel. 4 durant 5"
Afegir l'oli i la sidereta dints el got per infusionar l'oli, 5' - 60º vel. cullera, colar i reservar all i sidereta
Tallar el bacallà a daus de 4 cm, reservar una tira de pell, posar oli infusionat i colat dintre el got juntament amb el bacalla tallat, programar 20' a 55º
Afegir l'all i la sidereta reservats, trossejar vel 6 - 3'
Presentar dintre una caçoleta de terra, espolvorejar amb el prebre vermell i decorar amb la pell del bacallà reservada i que haurem freit amb una paella amb oli previament