BARDALET MAS, M TERESA
BARDALET MAS, M TERESA
Agente Comercial

Vaig entrar a Thermomix per qüestio de curiositat. Aquesta curiositat, ha fet que enguany cumpleixi vint anys oferint un producte capdavanter tant...

Delegación Girona

Dirección
Calle Marqués Caldes de Montbui, 98-100 (Zona Els Quimics)
Teléfono
872080522

Mapa no disponible

Suscríbete a la newsletter de Thermomix>
Te mantendremos informado de nuestras noticias.

Últimas noticias

Siempre nos han gustado los batidos pero la idea de pensar que son calóricos, industriales y carentes de vitaminas han hecho que los alejemos de nuestros hábitos de c...
En la Revista Thermomix, única revista editada por el grupo Vorwerk, cuenta con más de cien números y casi diez años haciendo disfrutar a sus lecto...
Con la llegada de la primavera  llega el momento de disfrutar de platos más ligeros y llenos de sabor. La cocina al vapor es una técnica de cocción sana, rápida y económica. En esta nueva co...

Últimas noticias de BARDALET MAS, M TERESA

BARDALET MAS, M TERESA

BARDALET MAS, M TERESA

Agente oficial
Aquest plat, per els amans del peix és una exquissitesa, només necessitem uns 25 minuts de cocció a la Thermomix i la preparació d'els ingredients que el "més complicat" és tenir-los i el resultat es de un plat delicat i saboros.   BACALLÀ AMB CLOÏSSES i SALSA VERDA Ingredients: 4 serveis 4 lloms o més de bacallà al punt de sal o altre peix (perca, filets de lluç, mero etc.) 100 gr. d’oli d’oliva extra verge 1 ceba petita 2 dents...
Bunyols de bacallà
BARDALET MAS, M TERESA

BARDALET MAS, M TERESA

Agente oficial
  Aquest plat totalment tradicional en el nostre País, per els amants de la degustació del bacallà hi tenim varies maneres de assaborir-lo i una són els tipics bunyols de bacallà, hi ha qui no els prova pel sol fet del contingut d'all, per això us presento la recepta molt facil de fer amb la Thermomix. Si no hi poseu all també queden bons, a casa meva hi ha persones que tenen intoleràcia al all, doncs de primer faig tota la pasta amb el julivert incorporat, en trec la porc...