Bacallà amb cloïsses i salsa verda

#Pescados y mariscos 19 marzo 2014

Bacallà amb cloïsses i salsa verda
Aquest plat, per els amans del peix és una exquissitesa, només necessitem uns 25 minuts de cocció a la Thermomix® i la preparació d'els ingredients que el "més complicat" és tenir-los i el resultat es de un plat delicat i saboros.

 

BACALLÀ AMB CLOÏSSES i SALSA VERDA
Ingredients: 4 serveis
4 lloms o més de bacallà al punt de sal o altre peix (perca, filets de lluç, mero etc.)
100 gr. d’oli d’oliva extra verge
1 ceba petita
2 dents d’all
50 gr. de vi blanc
Sal
1 gobelet de fulles de julivert
8 tomàquets xerri i unes tires de cibulet per decorar (optatiu)
½ kl. de cloïsses
Preparació:
· Pinteu amb oli el fons de les plates del Varoma, col·loqueu-hi el bacallà (la pell a
sota) i les cloïsses dins el cistell de la Thermomix® .
· Amb el got sec, programeu vel 6 i per el forat de la tapa hi tireu els alls amb les
fulles de julivert i tot seguit la ceba, quan es noti el soroll què ja està triturat, pareu
la Tmx. obriu la tapa, baixeu els ingredients de les parets del got amb l’espàtula,
afegiu-hi la resta d’ingredients i torneu a triturar uns segons a vel. 5, col·loqueu-hi el
cistell dins del got, tapeu, situeu el recipient Varoma sobre la tapa i programeu 20’,
temperatura Varoma, vel. 2.
· Serviu i decoreu al gust.

 

Que vagi de gust!!!