FLAM DE FERRERO ROCHER

#Navidad 31 diciembre 2020

I amb aquest fantàstic FLAM DE FERRERO-ROCHER tu i els teus us llepareu els dits! Oi que en només veure la foto se us fa la boca aigües?


INGREDIENTS: 📝 


• 16 bombons Ferrero-Rocher 


• 250 g de llet


• 250 g de nata


• 1 pot de llet evaporada


• 150 g de sucre


• 2 sobres de quallada


• Caramel


PREPARACIÓ: 👩🏼‍🍳👨🏻‍🍳 


1. Triturar 14 bombons, velocitat progressiva 5-10, uns segons.


2. Afegir la llet, la nata, la llet evaporada, el sucre i els 2 sobres de quallada, programar 15 min/90ºC/vel. 3. 


3. Tirar el caramel en un motlle d’un litre de capacitat i posar la barreja anterior. Guardar en la nevera quan estigui temperat i deixar refredar en la nevera al menys 4 hores. 


4. Adornar amb els 2 bombons restants.