advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Nuria Llado Besalu

Soc professora de cuina i autora de llibres de Receptes per cuinar amb Thermomix® .

Vaig inaugurar l’Aula de Cuina Nuri Lladó a Girona, a començament del mes d’octubre de l’any 2000, per tal de continuar desenvolupant la meva tasca docent, iniciada l’any 1988, i poder oferir una formació de qualitat. 

Convençuda que “aprendre a cuinar és l’única teràpia que es pot menjar”, alterna les classes de cuina amb la publicació de llibres, on presenta un recull de receptes de cuina que durant els anys ha fet servir i amb el qual experimentat. Amb aquestes receptes anima la gent, de totes les edats i condicions, a endinsar-se en el món de la cuina. 

 Des de 1985 imparteix cursets de cuina en diferents municipis de les comarques gironines, per encàrrec dels ajuntaments o agrupacions culturals. 

Responsable del receptari de la revista Girona Gastronòmica des de 1986 fins a 2001. 

Autora de les fitxes-recepta de cuina del Diari de Girona (1993). 

Col·labora en la preparació de receptes per a Vedella Bencriada. 

Ha dirigit cursos de cuina per a la iniciació en el món laboral i també de reciclatge professional. 

Ha participat en diferents congressos de cuina, fòrums gastronòmics i seminaris culinaris. 

Col·labora intensament en l’organització del I Fòrum Culinari Pirineu – Mediterrània (Figueres 1995). 

Col.laboro habitualment amb Televisió de Girona on faig servir també Thermomix® per el.laborar tota la recepta o part d'ella.

Un cop al mes faig un curs de receptes amb Thermomix® per les meves clientes

Soc professora de cuina i autora de llibres de Receptes per cuinar amb Thermomix® .

Vaig inaugurar l’Aula de Cuina Nuri Lladó a Girona, a començament del mes d’octubre de l’any 2000, per tal de continuar desenvolupant la meva tasca docent, iniciada l’any 1988, i poder oferir una formació de qualitat. 

Convençuda que “aprendre a cuinar és l’única teràpia que es pot menjar”, alterna les classes de cuina amb la publicació de llibres, on presenta un recull de receptes de cuina que durant els anys ha fet servir i amb el qual experimentat. Amb aquestes receptes anima la gent, de totes les edats i condicions, a endinsar-se en el món de la cuina. 

 Des de 1985 imparteix cursets de cuina en diferents municipis de les comarques gironines, per encàrrec dels ajuntaments o agrupacions culturals. 

Responsable del receptari de la revista Girona Gastronòmica des de 1986 fins a 2001. 

Autora de les fitxes-recepta de cuina del Diari de Girona (1993). 

Col·labora en la preparació de receptes per a Vedella Bencriada. 

Ha dirigit cursos de cuina per a la iniciació en el món laboral i també de reciclatge professional. 

Ha participat en diferents congressos de cuina, fòrums gastronòmics i seminaris culinaris. 

Col·labora intensament en l’organització del I Fòrum Culinari Pirineu – Mediterrània (Figueres 1995). 

Col.laboro habitualment amb Televisió de Girona on faig servir també Thermomix® per el.laborar tota la recepta o part d'ella.

Un cop al mes faig un curs de receptes amb Thermomix® per les meves clientes

Comprar Thermomix®

Bunyols de bacallà amb Thermomix®

11 June 2019
11 June 2019

INGREDIENTS PELS BUNYOLS DE BACALLÀ:


75 grams d'aigua


40 grams de mantega


1 pols de sal


1 pols de sucre


70 grams de farina


54 grams d'ou enter


30 grams de clara d'ou


150 grams de bacallà esqueixat i esmicolat


Per  dessalar el bacallà poseu-lo en un bol amb aigua freda, premeu-lo amb les mans, canvieu-hi un parell de cops l'aigua , escorreu-lo i assequeu-ho bé


1 o 2 grams d'all pelats


1 grapat de fulles de julivert




Solicita demostración