BRIOCHE

#Postres y dulces 18 marzo 2018

SI US AGRADA EL BRIOCHE AQUÍ EN TENIU UN QUE US ENCANTARÀ FET AMB MASCARPONE.




                        


INGREDIENTS:


250 grs de mascarpone,


80-120 de sucre 


anís (opcional)


un ou 


120 grs de llet natural


520 grs de farina


llevat fresc


un polsí de sal


PREPARACIÓ:


Afegiu al got 250 grs de mascarpone, entre 80-120 de sucre (dependrà de si us agrada dolç o no), un ou i 120 grs de llet natural. Si us agrada el gust  d'anís hi afegiu un rajolí. Farem 30 segons a velocitat 3 (barregem). 


Hi afegirem un polsí de sal, 520 grs de farina de força i llevat fresc (25 grs). Barregem uns segons a velocitat 5,5-6 i després amassarem 10 minuts V espiga.


La massa és molt agradable i no s'enganxa. La posem en un bol tapada que llevi el doble el seu volum. Després pesarem unes boletes de 100 grs i les posarem en un motllo untat amb mantega. Farem un sol (una bola al mig i les altres al voltant), tornarem a tapar la massa que llevi fins doblar el volum, veureu que queden enganxades. 


Pre-escalfarem el forn a 180 º i posarem el brioche pintat amb ou uns 30-40 minuts.Vigileu que no es cremi de sobre. Si us agrada, quan el traieu del forn hi podeu posar sucre glaç per sobre. 


BON PROFIT!!


Recepta inspirada de directo al paladar.