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CREMA FRÍA DE PEPINO Y AGUACATE / CREMA FREDA DE COGOMBRE I ALVOCAT
30 June 2016 Y, siguiendo con los entrantes fríos que tanto apetecen en esta época del año, os presento una crema que fue publicada en la revista oficial Thermomix® del pasado mes de Mayo y creo que os puede gustar, sobretodo a los que apostáis por una alimentación sana y por descontado si os gustan los principales ingredientes: pepino y aguacate. A parte de las ya conocidas cremas frías de verano "salmorejo", "vichyssoise", "gazpacho" con todas sus variantes, os propongo esta, que es una receta apta para veganos que os aportará numerosos beneficios nutricionales además de ser muy refrescante. Espero que la probéis y me digáis si os ha gustado!I, continuant amb els entrants freds que tan de gust ens venen en aquesta època del any, us presento una crema que va ser publicada a la revista oficial Thermomix® del passat mes de Maig i, que crec que us pot agradar, sobretot pels que aposteu per una alimentació sana i, per descomptat si us agraden els principals ingredients: el cogombre i l'alvocat. A part de les conegudes cremes fredes d'estiu com el "salmorejo", "vichyssoise", "gazpacho" amb totes les seves variants, us proposo aquesta, que és una recepta apta per a vegans i us aportarà nombrosos beneficis nutricionals, a més de ser molt refrescant. Espero que la tasteu i em digueu si us ha agradat! CREMA FRÍA DE PEPINO Y AGUACATEINGREDIENTES:
Solicita demostración - un aguacate
- un pepino
- 300 gr de agua fría
- 1/2 ajo
- el zumo de medio limón
- 2 cucharadas soperas de aceite de oliva virgen
- una cucharadita pequeña de sal marina
- pimienta negra
- perejil, o cualquier ingrediente con el que queráis acompañarlo (pepino, tomate o pimiento rojo troceado, polvo de quicos, sésamo, etc...)
- Poner en el vaso todos los ingredientes excepto la decoración para servir y triturar 30" a vel. 10
- Si no tenéis todos los ingredientes fríos y queréis tomar la crema inmediatamente, reducir la cantidad de agua y añadir algún cubito de hielo.
- Podéis servir con verduras troceadas tipo para un gazpacho, o simplemente espolvorear con perejil picado, sésamo, chía, quicos triturados,... (podéis triturarlo también con Thermomix® , eso si, con el vaso límpio y seco!)
- un alvocat
- un cogombre
- 300 gr de agua freda
- 1/2 all
- el suc de mitja llimona
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge
- una culleradeta petita de sal marina
- pebre negra
- julivert, o qualsevol ingredient amb el que vulgueu acompanyar-la (cogombre, pebrot o tomàquet trossejat petit, "quicos" triturats, sésam, etc...)
- Poseu al got tots els ingredients, excepte la decoració que hi poseu per sobre, i tritureu 30" a vel. 10
- Si no teniu tots els ingredients freds i voleu prendre la crema d'immediat, reduiu la quantitat d'aigua i poseu-hi glaçons.
- Podeu servir amb verdures trossejades com si fos un gaspatxo, o simplement amb julivert picat, sèsam, chia, "quicos" triturats,... (podeu triturar-ho amb la Thermomix® sempre, això si, amb el got net i sec!)