Thermomix® Edición 365

#Noticias Blog 20 abril 2015

Thermomix® Edición 365

T'agrada la cuina?? T'agradaria cuinar amb Thermomix® ?

Ets d'aquestes persones que els hi agrada sorprendre a la família -parella- amics cada dia amb un plat diferent?? Si és que dius que si; estàs de enhorabona!!!

Deixa't sorprendre amb la nova Edició 365 Thermomix®  on disfrutaras com un infant cada dia preparant  cada una de les 365 receptes  en que consisteix aquesta edició!

El nou Thermomix® i les seves 12 funcions et faran la vida més facil a la hora de cuinar ja que podrás diversificar el teu temps fent altres coses .

Juntament amb el llibre "cocina fácil y saludable" en versió paper i en versió digital respectivament obtindrás 3 llibres de paper de tapa dura i 3 llibres amb versió digitals on podrás desenvolupar pas a pas tot el procés de la recepta..

Aquests llibres  tan adients per aquests temps que estem  ja  comença a fer més calor i el que dona gust es reunir-se  amb la familia i  els amics per fer dinars o sopars  són .."Cocina Mediterránea" ;" Sorprende a tus invitados" i " 100 Recetas economicas"

 

Juntament amb aquesta colecció de llibres t'emportas la bossa de transport per que et puguis endur la Thermomix® i tots els seus complements alla on tu vagis  sense cap tipus de problema e inclús endurte-la de vacances ja que cuant la tens no pots estar sense ella ja que sempre tens o trobas un moment per utitzar-la degut al seu alt rendiment i bon funcionament!

 

No perdis l'oportunitat ! Aquesta Edició es limitada i s'acaba el 25 de Maig!