Pastís de Poma amb Formatge Fresc

#Postres y dulces 21 enero 2016

Avui a la tarda comenzarem  amb algu ben senzill i rápid de fer !

Un berenar ideal  per quant els més petits de la casa arribin cansats del cole ;  Una recepta ben Sana, fàcil, ràpid ,ecónomica .

Esteu a punt ?? Dons vam comenzem ! Un cop haguem reunit tots els ingredients que necessitarem  ens posarem "manos a la obra"

Ingredients:

Primer preparem el motllo on posarem la pasta de full.

Forrarem el motllo amb paper de forn si es un motlle  rodo  o bé ben untat amb mantega  o si es un motlle de silicona l untarem be  amb mantega per que no s 'hi adereixi i a la hora de treure'l sigui molt més fàcil l 'extracciò . Un cop això fet  punxarem amb una forquilla la base del pastís .

Un cop ja tinguem la làmina de pasta de full preparada per posarla el forn.. jo recomano  tapar la superficíe de la base amb paper de forn i desprès dipositari un xic de cigrons  o cualsevol altre tipu de llegum per que la massa no puji i es trenqui  ; així a la hora de emplenar   queda tot molt més uniforme i no hi haura desnivells  a la base del pastís  que volguem realitzar .

Ingredients   1. Lámina de pasta de full ( en aquest cas es comprada ;  tambè el podem fer amb Thermomix® ...)

  2. 4 o 5 pomes Golden ( Podeu fer servir les que volgueu ; pero per aquests tipus de passtissos són les millors ja que tenen més consistencia a la hora de cocció al forn  i no queden tan desfetes)

  3. 1 Llimona ( utilitzarem el suc )

  4. 1 Tarrina de formatge fresc ( En aquest cas Philadelphia)

  5. 100 grams de Sucre

  6. 2 ous

  7. Mantega  ; 1 cullerada

  8. Mermelada de Albercoc  o gelatina


 

Posarem el forn a escalfar a uns 200 graus aproximadament..posarem la pasta de full durant uns 15 minuts sempre vigilant que no s'ens cremi ..

Un cop ja estigui refredant-se procedirem a preparar la massa per completar el pastis ..

Agafem la llimona i en fem suc ..el reservem

Pelem les pomes ... dos o tres les filatejem  ja que seran part de la guarnició  i li posem un raig de  suc de llimona que em reservat primerament  per que no s'ens quedi agre .. Seguidament el restant de les pomes que previament em pelat i trossejat que ens queden les posarem en el vas del Thermomix® untament amb el  suc de llimona que ens  quedaba  i programerem 10 segons velocitat5-7  . Desprès posarem en el vas la papallona i posarem velocitat 4 a 10 segons .Ha de quedar  consistencia homogenia.

Treguem el puré de fruita del vas  i el reservem ..seguidament batrem els ous en aquest cas podem fer de so maneras .. o be a mà o be amb el Thermomix® ..Si u fem amb el Thermomix® 10 segons velocitat 6.

Al finalitzar aquest pas ja ens queda només agregarli el pure de fruita i el formatge fresc. al vas Tornarem a posar la papallona i programarem 10 segons velocitat 3.

Trabaquem la massa a la pasta de full i el dipositem al forn a 200 graus durant  35 minuts..un cop ja estigui dorada la superficíe la retirem del forn

I per acabar ja ..un cop ja tret i posem la gelatina que previament haurem preparat o bé la mermalada que previament haurem desfet amb una mica de aigua  en un tupi al foc  durant  uns minuts  i pinzallarem i cap a llepar-nos els dits un cop estigui del tot freda !Pastís de Poma amb Formatge Fresc