Pastís de Poma amb Formatge Fresc

#Postres y dulces 21 enero 2016

Avui a la tarda comenzarem  amb algu ben senzill i rápid de fer !Un berenar ideal  per quant els més petits de la casa arribin cansats del cole ;  Una recepta ben Sana, fàcil, ràpid ,ecónomica .Esteu a punt ?? Dons vam comenzem ! Un cop haguem reunit tots els ingredients que necessitarem  ens posarem "manos a la obra"Ingredients:Primer preparem el motllo on posarem la pasta de full.Forrarem el motllo amb paper de forn si es un motlle  rodo  o bé ben untat amb mantega  o si es un motlle de silicona l untarem be  amb mantega per que no s 'hi adereixi i a la hora de treure'l sigui molt més fàcil l 'extracciò . Un cop això fet  punxarem amb una forquilla la base del pastís .Un cop ja tinguem la làmina de pasta de full preparada per posarla el forn.. jo recomano  tapar la superficíe de la base amb paper de forn i desprès dipositari un xic de cigrons  o cualsevol altre tipu de llegum per que la massa no puji i es trenqui  ; així a la hora de emplenar   queda tot molt més uniforme i no hi haura desnivells  a la base del pastís  que volguem realitzar .Ingredients 

  1. Lámina de pasta de full ( en aquest cas es comprada ;  tambè el podem fer amb Thermomix® ...)
  2. 4 o 5 pomes Golden ( Podeu fer servir les que volgueu ; pero per aquests tipus de passtissos són les millors ja que tenen més consistencia a la hora de cocció al forn  i no queden tan desfetes)
  3. 1 Llimona ( utilitzarem el suc )
  4. 1 Tarrina de formatge fresc ( En aquest cas Philadelphia)
  5. 100 grams de Sucre
  6. 2 ous
  7. Mantega  ; 1 cullerada
  8. Mermelada de Albercoc  o gelatina
 Posarem el forn a escalfar a uns 200 graus aproximadament..posarem la pasta de full durant uns 15 minuts sempre vigilant que no s'ens cremi ..Un cop ja estigui refredant-se procedirem a preparar la massa per completar el pastis ..Agafem la llimona i en fem suc ..el reservemPelem les pomes ... dos o tres les filatejem  ja que seran part de la guarnició  i li posem un raig de  suc de llimona que em reservat primerament  per que no s'ens quedi agre .. Seguidament el restant de les pomes que previament em pelat i trossejat que ens queden les posarem en el vas del Thermomix® untament amb el  suc de llimona que ens  quedaba  i programerem 10 segons velocitat5-7  . Desprès posarem en el vas la papallona i posarem velocitat 4 a 10 segons .Ha de quedar  consistencia homogenia.Treguem el puré de fruita del vas  i el reservem ..seguidament batrem els ous en aquest cas podem fer de so maneras .. o be a mà o be amb el Thermomix® ..Si u fem amb el Thermomix® 10 segons velocitat 6.Al finalitzar aquest pas ja ens queda només agregarli el pure de fruita i el formatge fresc. al vas Tornarem a posar la papallona i programarem 10 segons velocitat 3.Trabaquem la massa a la pasta de full i el dipositem al forn a 200 graus durant  35 minuts..un cop ja estigui dorada la superficíe la retirem del fornI per acabar ja ..un cop ja tret i posem la gelatina que previament haurem preparat o bé la mermalada que previament haurem desfet amb una mica de aigua  en un tupi al foc  durant  uns minuts  i pinzallarem i cap a llepar-nos els dits un cop estigui del tot freda !Pastís de Poma amb Formatge Fresc