Pa de pessic farcit amb mermelada de abricoc i maduixa

#Postres y dulces 22 marzo 2015

Pa de pessic farcit amb mermelada de abricoc i maduixa

 

Per avui diumenge un postre ben rapid i senzill de fer i a la vegada ben pràctic ja que no es necessita molta cosa i sempre queda bé.

Comenzarem preparant els ingredients 

  1. 4  ous

  2. 100 grams de sucre

  3. vainilla ensucrada

  4. 120 grams de farina

  5. un xic de sal


Per farcir

  1. Mermelada de abricoc

  2. Maduixes ( Que previament em filatejat)

  3. Sirope de xocolata


Primer de tot posem el forn a escalfar a 180 graus durant mitja horeta ..els deu minuts de mes son el temps que es tarda a fer la massa .

Posarem la papallona i seguidament  en el vas posarem els ous , el sucre, la vainilla.....un cop fet això programarem 6 minuts 37 graus velocitat 4-

Un cop acaba aquest procés tornarem a programar 6 minuts  velocitat 4 ( sense temperatura)

Per acabar i posarem la farina  i la sal que tenim reservada i programarem 3 segons velocitat 4 

Retirem la papallona i ja el podem depositar en el motllo  o a la safata que disposem per courel...

Mentres la massa esta en el forn prepararem els ingredients per farcir i decorar que en aquest cas es la mermalada de abricoc i les maduixes i el sirope de xocolata .

Bon profit!!