LLOM DE PORC AMB PINYA I SALSA AGREDOLÇA

#Carnes y aves 24 marzo 2020

Aqui teniu plat bonissim i molt facil i rapid de preparar.


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r24031 Escalopines con piña y salsa agridulce


LLOM DE PORC AMB PINYA I SALSA AGREDOLÇA 



Ingredients 


60 g de sucre morè


30 g de vinagre


70 g de salsa de soja


100 g de vi de Xerès sec


50 g de quètxup


500 g de llom de porc fresc a filets fins tallats en 2-3 trossos


1 llauna petita de rodanxes de pinya en el seu suc (4 rodanxes tallades a trossos i el suc)


20 g de maizena




Preparació


1. Posar en el vas el sucre morè, el vinagre, la salsa de soja, el xerès, el quètchup i 50 g de el suc de pinya. Barrejar 4 segons / velocitat 3.


2. Afegir la carn i programar 12 minuts / 120 ° / gir invers / velocitat cullera.


3. Immediatament després, programar 3 minuts / 120 ° / gir invers / velocitat cullera i afegir per l'obertura la maizena diluïda en suc de pinya o aigua i la pinya tallada a trossos. Abocar en una safata i servir.




Suggerencia : servir acompanyat d’un arrós blanc i per donar un toc cruixent al llom es pot posar uns anacards torrats




Segueix-me a instagram  @marta_cullell