Subscripció al cookidoo.es

#Noticias Blog 01 marzo 2019

Hola!!!


Avui us vull parlar de la subscripció al cookidoo que molts de vosaltres m'ho pregunteu.


Primer de tot anunciar-vos que ja està disponible l'app per tots els dispositius Android, ja era hora!!!! jeje.. 


CLICA PER DESCARREGAR-TE L'APP (per dispositius Android)També us he de comunicar que el web cookidoo.es ha canviat de format, i que ens haurem d'adaptar poc a poc, tot i que hi ha pràcticament les mateixes funcions, però ens dóna moltes més idees per treure el màxim profit al vostre Thermomix® .


CLICA PER VEURE NOU COOKIDOO


Dir-vos que un cop registrats al seu web oficial cookidoo.es, tindrem 6 mesos gratuïts més 30 dies de prova, per tal de poder accedir a les més de 40 mil receptes que hi ha a dins, a part de les receptes d'Espanya, ara ja podrem filtrar per altres països tals com Mèxic, Alemanya, Suïssa, Itàlia, Gran Bretanya, Estats Units, Austràlia, etc...  (recordeu que l'idioma de la recepta dependrà del país d'origen).


Acabats aquests sis mesos + 30 dies (si no estàvem registrats prèviament), Thermomix®  ens dóna la possibilitat de subscriure'ns per 36€/any; és una decisió completament vostra, i que l'haureu de valorar en aquests primers mesos de prova.


Molts de vosaltres, ja el primer dia que ens vam registrar vau trobar que invertir aquests diners valia la pena, ja que un llibre físic d'unes 100 receptes ja costa 30euros i amb 36 teniu accés a totes les receptes i de manera guiada en el Thermomix® que de fet, és del que es tracta al final ja que ens estalvia molt de temps i ens permet tenir una alimentació més variada i fàcil. 


Com ho fem per subscriure'ns?


Ens volem subscriure però no sabem com. Doncs seguiu els passos següents, SEMPRE des del web www.cookidoo.es:


- Cliqueu al vostre NOM, part dreta de la pantalla.


- Cliqueu a CUENTA, i a Información de la Cuenta i SUSCRIBIRSE.


- CONTINUAR. Si en el seu dia no vas omplir les dades de facturació ara ho haureu de fer.


- Podreu pagar amb Visa o bé PayPal. Mètode 100% segur.


(Si heu avançat el pagament abans de la data de caducitat, no patiu, us vindrà el càrrec el mateix dia que se us caduqui, no abans.)


I a gaudir 1 any més de TOTES les receptes del cookidoo amb el teu Thermomix® !


- ACCÉS IL.LIMITAT A TOTES LES RECEPTES DE LES COL.LECCIONS I LLIBRES DE CUINA SELECCIONATS.


- EL PLANIFICADOR SETMANAL T'AJUDA A ORGANITZAR-TE


- ACCEDEIX AL CONTINUGT ON I QUAN VULGUIS, DES D'UN NAVEGADOR WEB O AMB EL TEU DISPOSITIU MÒBIL.


Recordeu que cada mes, cookidoo puja al web noves col.leccions i que si ens subscrivim tindrem accés cada mes a totes les receptes noves. 


Si no ens suscribim què passarà?


Si decidim de no subscriure'ns, totes les llistes que haguem fet (carpetes personalitzades), col.leccions i receptes favoritas o marcadors, i planificació setmanal s'esborrarà. I només tindràs accés al llibre verd (COCINA FÁCIL Y SALUDABLE);


Si vas comprar el Thermomix® amb alguna edició que hi incloïa llibres digitals i en el seu dia vas entrar el codi, també hi tindràs  accés per sempre; però només podràs planificar-te la setmana amb les receptes d'aquestes col.leccions, o fer-te llistes pròpies amb les mateixes.


D'altra banda, tota la resta es borrarà.


També tindràs la opció de comprar les col.leccions que tu vulguis, i al mateix web ho podràs fer, afegir a la CESTA i fer el procediment de pagament.


Espero haver-te ajudat!!!


Si vols més informació sobre el Thermomix® , o tens algun dubte i no tens comercial, pots posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!


Gràcies!!!!!


CLICA PER VEURE LA Promoció Gran Oportunitat.