Romesco amb Thermomix®

#Salsas y guarniciones 13 febrero 2021

Hola!!!


Avui us presento la salsa de calçots que sempre faig quan venen amics o familiars a fer la calçotada!


Espero que us agradi!


- Col•loquem un recipient sobre la tapa i pesem 300gr d’oli d’olia de Pau.


- Triturem 150gr d’ametlles torrades i 100gr d’avellanes torrades (intentem treure el màxim que poguem les peles) 20seg|vel.5-10


- Afegim les 4 tomates escalivades i 100gr d’alls escalivats, 2 nyores (sense llavors), una mica de sal i pebre, i un rajoliu de vinagre de jerez i 1 cp de sucre (si la voleu una mica més forta de gust, afegiu 1 all cru, 1 cp de pebre vermell dolç) i ho triturem tot 2min|50graus|vel.5


- Tornem a programar 2min|vel.5 i poc a poc anem tirant l’oli reservat per sobre la tapa amb el cubilet posat.



Espero que us agradi i que la gaudiu amb família i amics ben aviat!