Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Risotto de quinoa amb shiitake amb Thermomix®

11 febrero 2019
11 febrero 2019
Categoría:

Bones!!!


avui us vull compartir una recepta que pels amants del superfood i el healthylife crec que us encantarà. Es tracta del Risotto de quinoa con setas y champiñones  (recepta del cookidoo.es, col•lecció SOY VEGANO vol.III) 


De bolets, només tenia shiitake, així que és l’única variació que he fet a la recepta pròpia de cookidoo.


Penseu que a l’hora d’emplatar és molt important la decoració del plat. M’agrada que el plat me cridi a menjar-me’l!  A veure què us sembla!!!!


Preparació



  1. Posa en el vas 1 dent d’all, 65gr d’oli d’oliva, i tritura 3seg|vel7

  2. Afegeix 100gr de ceba tallada en juliana i sofregeix 10min|120graus|vel1

  3. Incorpora els 150gr de shiitake tallats en làmines i farigola, i programa 10min|100graus|gir invers|vel1

  4. Afegeix 100gr de quinoa, 400gr d’aigua (o caldo de verdures), 1cp de sal, i una fulla de lleurer. 18min|varoma|gir invers|vel1


Espero que us agradi!!!!!



Si voleu més informació sobre Thermomix® , ompliu el formulari del blog i contactaré amb vosaltres el més aviat possible!!!!


Per veure la Promoció vigent fins el 11 de març, clica.

Solicita demostración
11 febrero 2019