Ous al vapor amb Thermomix®
#Cocción en varoma 11 noviembre 2019
Hola!!!!!
fa uns dies una clienta em va enviar aquesta foto que us adjunto en el post, i em va encantar.
Tot i que trobem la recepta al cookidoo.es molts de vosaltres segur que se us havia passat pel cap si es podien fer els ous al varoma, i SÍ, sí que es poden fer.
És una manera sana, sense olis afegits, i com una espècie d'ous bullits o un ou a la planxa, sense utilitzar paella!
PREPARACIÓ
1. Posa 400gr d'aigua en el vas fins que arribi a ebullició 5min|100º|vel1. De mentres, forra la bandeja varoma amb paper de forn cobrint 2cm de la cantonada vertical; engrassa amb 1 cp d'oli, trenca els 6 ous (freds de nevera) sobre la bandeja varoma preparada i posa una mica de sal i pebre i pebre vermell dolç al gust.
2. Situa el recipient varoma amb la bandeja en posició i programa 6min|varoma|vel1. I serveix calents!!!!
Apunt per xucar-hi pa!
Foto cedida per Imma.
Suggerències
Serveix per esmorzar o per acompanyar.
- Si les clares no estan totalment quallades, deixa el varoma tapat en posició perquè acabin de fer-se amb el calor residual durant 1-2minuts.
- Si prefereixes el rovell més fet, allarga la cocció 1 minut.
- Si utilitzes ous a temperatura ambient, redueix el temps de cocció en 20-30 segons.
** Si vols més informació sobre el Thermomix® Tm6, no dubtis en contactar en mi a través del formulari del meu blog. CLICK. **
Enllaços que te poden interessar:
- Nova promoció fins el dilluns 18 de novembre. Pel preu del TM6 de 1.259€ obtens la bossa de transport i el llibre dels 40 anys GRATIS. Fes CLICK.
- Castanyada amb Thermomix® TM6 o TM5. Fes CLICK.
- Com recuperar l'Allioli. Fes CLICK.