advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Merengue amb Thermomix®

06 April 2019
06 April 2019
Categoría:

Hola!


Avui us presento com fer Merengue amb el vostre Thermomix® .


El merengue era un dels mals sons d'una clienta que ja no ho serà mai més, perquè els hi van sortir perfectes després d'algunes suggerències que li vaig aconsellar.


És molt important que a l'hora de montar les clares, el vas estigui ben net, i per tal de tenir-lo com el primer dia, el que hem de fer és netejar el got 20min|varoma|vel.cullera amb una pastilla de rentaplats a l'interior. Un cop transcorreguts aquests minuts, aclarirem el got i l'assequerem molt bé.


Aquest punt, és el més important ja que al cul del vas s'hi forma una pel.lícula de greix, que tot i que no es veu, fa que se'ns cremi la ceba, o altres aliments quan els cuinem. 


Recomanació: fer aquest pas almenys 1 vegada al mes.


La papallona, també no ha de tenir cap resta de grassa, ha d'estar ben neta.


A les clares dels ous, no hi pot haver cap resta de rovell, perquè sinó sí que no se'ns montarà.


I ara sí que ja podem fer la recepta! La recepta que vam fer amb la Raquel, la trobareu de manera guiada al cookidoo amb el nom de FANTASMAS DE MERENGUE. 



PREPARACIÓ


1- Precalentem el forn a 135º. Forrem una bandeja de forn amb paper de forn.


2- Posa en el got 260gr de sucre i pulveritza 20seg|vel7.


3- Col.loca la papallona a les ganivetes. Afegeix al vas 3 clares d'ou i una mica de sal, i sense posar el cubilet, monta durant 10min|37º|vel2


4- Posa el merengue dins una mànega pastissera i forma els fantasmes en forma espiral. Col.loca dues perles de xocolata (o el que tinguis per decorar els ulls) i repeteix el procés fins que el merengue s'acabi.


5- Forneja durant 40min (135º). Quan acabi el temps, deixa els fantasmes dintre el forn apagat durant aprox. 3 hores.


6- Retira del forn i serveix.




Espero que us agradin aquests súper fantasmes!!! Gràcies Raquel per obrir-me les portes de casa teva!


Si voleu més informació sobre Thermomix® i el nou TM6, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi! CLICA aquí per +info.


Reserva el teu TM6 per 99€!


**Si ets dels que vols el Tm5 amb dos gots, CLICA aquí, fins el 22 d'abril tens una súper oferta!

Solicita demostración
06 April 2019
icon-print-2