Galtes llestes!

#Carnes y aves 18 febrero 2019

Hola!!


ens tornem a trobar, veieu que ha passat ràpid l'espera!!!!


Ahir vau veure el procés del marinatge de les galtes de porc estofades. Avui les acabarem de fer, i veureu el resultat! Segur que us encantaran!


Després de ternir les galtes marinades amb la resta de verdures, espècies i vi, he tret el bol de la nevera i he seguit els següents passos:


  1. Posa en el cas tots els ingredients del bol en el vas, afegeix 70gr d'oli d'oliva, i 1 cp del concentrat de pollastre que vaig fer la setmana passada i que tinc a la nevera en conserva i programa (veure recepta60min|varoma|gir invers|vel.cullera.* Aboca-ho tot en un recipient i a menjar! si us ho vulguéssiu menjar l'endemà encara estarà més bo. Diuen que quan els estofats reposen, són més bons després.

*Durant aquests 60min, podríem aprofitar els 25min últims per posar el varoma patates tallades a làmines, o omplir el recipient de verdures variades, així ja avancem feina, i tindrem menjar per un altre dia de la setmana, que us sembla?


Apa que gaudiu del plat i que aprofiti!!!!!


________________________________________


Thermomix® té promocions?


Les procions vigents que té Thermomix® en aquest moment són dues:


- Gran Oportunitat (clica per +info). Promoció vàlida fins l'11 de Març.


- Edició Bebé (clica per +info). Promoció permenent.