EDICIÓ IMPRESCINDIBLES Thermomix® GIRONA

#Noticias Blog 10 enero 2019

Sé que molts de vosaltres desitjàveu que sortís aquesta edició i és que els Reis us han sentit, i encara que ja hagin passat, poster us han deixat les diners per poder-vos-el comprar!!!! si és així no espereu més i demana'm més informació!


En aquesta Edició IMPRESCINDIBLES Thermomix® hi inclou un segon vas i la bossa de transport per anar allà on vulguis amb el teu Thermomix® , perquè quan el tinguis es convertirà en un imprescindible.


Com ja saps Thermomix® s'adapta a totes les butxaques, i a més ara amb la Opción Plus de Thermomix® , que per tenir el Thermomix® bàsic de 1199€ per tan sols 38,42€/mes el pots tenir, amb una aportación inicial de 99€ i a un termini de 23 mesos, donant-te la opción als 24 menos de retornar el Thermomix® , de quedar-te'l pagant 300€ final, o bé de canviar-lo i estrenar un nou Thermomix® , t'animes????


Si preferentes tenir l'Edició Imprescindible de 1295€ amb OpciónPlus seria : 99€ inicial, i Durant 23 menos 43,34€/mes (i 300€ de VFMG si decideixes quedar-te'l als 24 mesos)