CUINAR A NIVELLS

#Trucos 19 octubre 2018

Tenim un Ferrari de la cuina, ho sabeu? 


El Thermomix® TM5 ens dóna un ventall de receptes i moltes sense utilitzar el varoma, però avui aquest post servirà per agafar confiança i saber que per estalviar temps, energia i netedat a la cuina, podem treure-li partit a un estri, per mi, indispensable quan parlem de Thermomix® .




Sempre dic a les meves clientes que qualsevol recepte que es cogui en el vas entre 20-25minuts a temperatura 100º i vel cullera o 1, només haurem de canviar la temperatura a varoma. D'aquesta manera podrem posar més aliments a coure's aprofitant el mateix temps de cocció. I d'una sola tirada ens sortiran varis plats, per exemple, en el vas hi courem el sofregit per la crema; en el cistellet, el carbassó i patates; en el recipient varoma, mongetes tendres, carrotes, o ous (tapats amb film transparent per evitar contaminació a la resta d'aliments si un d'ells està malmès) i a la bandeja varoma, vasets d'arròs (30gr d'arròs per 50gr d'aigua), tires de verdures, peix al papillot (per evitar que es barregin sabors), etc...


Creieu que us he ajudat? apa doncs! ara a aprofitar el varoma!!


Us deixo aquest enllaç que us explica algunes funcions del recipient varoma, espero que us serveixi!


Utilització del varoma Thermomix®