Cookidoo Plataforma Thermomix®

#Trucos 29 enero 2020

Hola!


Hi ha dies que no sabem com fer-ho a la cuina, tenim un munt d'idees però bàsicament ens falta temps i organització. Volem menjar sa, volem no perdre el temps a la cuina, volem seguir treballant, ... i tot això ho podem fer si tenim el Thermomix® .


Thermomix® ens ho posa fàcil, però també hi hem de posar de la nostra part. 


Thermomix® ens ofereix per 36€/any una plataforma anomenada COOKIDOO amb més de 5.000 receptes que s'adapten al teu estil de vida, classificades per famílies i categories per ser més fàcil i eficient en la teva búsqueda.


COM SUBSCRIURE'T. Ves al link www.cookidoo.es i REGISTRA'T posant el teu correu electrònic i una contrasenya. Rebràs un email, obre'l i clica a ACTIVAR CUENTA


Si encara no tens els Thermomix® , podràs accedir-hi gratuïtament durant 30 dies. Un cop enllacis el teu TM6 amb la plataforma cookidoo et regalaran 6 mesos més.


SI LA MEVA PARELLA TAMBÉ VOL BAIXAR-SE L'APP, S'HA DE REGISTRAR? No, no cal. En aquest cas, només haurà de baixar-se l'aplicació (ja tingui IOS o Android), i amb el correu i contrasenya que us vau registrar, la vostre parella també hi podrà accedir a: llista de la compra, programar el menú setmanal, a la búsqueda de receptes, a les noves col.leccions, etc...


COM RENOVAR LA SUBSCRIPCIÓ. Ves al link www.cookidoo.es (sempre des del web, mai des de l'app). INICIA SESSIÓ, i ves a CUENTA i a SUSCRIPCIÓN. Un cop a dintre, podràs fer el pagament dels 36€/any de dues maneres, o bé per PayPal si tens una compte amb ells, o bé en VISA. Posa les teves dades i llestos!


SI FAIG EL PAGAMENT ARA, QUIN DIA EM COBRARAN? Et cobraran just el dia que se't caduqui, i se't renovarà automàticament.


Quaslevol altre dubte, aquí estic, només has d'omplir les teves dades al formulari i em posaré en contacte amb tu!


LA NOSTRA PLATAFORMA ONLINE www.cookidoo.es
Contacta amb mi si vols rebre més informació a través del formulari del meu blog!

**Potser també t'interessa:


- PLAN RENOVE 2020 (si tens TM21 o TM31) clica.- PER QUÈ Thermomix® ? clica.- EL BATCHCOOKING AMB Thermomix® . clica.- IOGURTS AMB TM6. clica.