Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Compra el Thermomix® JA! Gran oportunitat!

07 febrero 2019
07 febrero 2019
Categoría:

Encara estàs esperant la promoció que t’acabi de convèncer???


Estàs pensant en el regal perfecte pel teu o la teva enamorada???


Des d’avui dia 7 de febrer fins el dia 11 de març estarà disponible si no és la millor, una de les millors promocions que ha tret mai la casa Thermomix® ! L’Edició Gran Oportunitat per 1.229€.


No et quedis sense el teu Thermomix® , ara és la teva! 


Què inclou aquesta nova promoció Tm5?


- El segon vas complert


- 4 llibres de butxaca:   1. Somos Dos. Cookidoo

  2. Dulces Navidades. Cookidoo

  3. Recetas para cuidarse. Cookidoo

  4. Cocina vegetariana. CokidooRecorda els mètodes de pagament: visa| transferència | financiació | *Opción+


*Opción+: entrega inicial de 99€, i durant 23 mesos una quota de 40,26€. Gaudeix-lo durant dos anys i després escull si te la vols quedar o no!


Per altres promocions. Clica.


Si vols rebre més informació sobre la compra del teu Thermomix® no dubtis en omplir el formulari del meu blog i em posaré ràpidament en contacte en tu!


Gràcies!!!

Solicita demostración
07 febrero 2019