Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Coca de SANT JOAN amb Thermomix®

08 junio 2020
08 junio 2020

Hola! i aviat ja serem a Sant Joan i amb aquesta celebració arriben les coques!


Us deixo la recepta que sempre triomfa a casa:


PREPARACIÓ


- Posarem al vas 100gr de sucre i programarem 30seg|vel.10.


- Afegirem la pell d'1 llimona i també la d'1 taronja i ratllarem 30seg|vel5-10. I reservarem.


- Posarem dins el vas els 120gr de llet, 2 ous, 60gr d'oli d'oliva, 30gr  de licor d'anís dolç, els 20gr de llevat fresc, i barregem 4seg|vel.3 i després programem 2min|37º|vel.2.


- Afegirem els 500gr de farina de reposteria, i 1cp de sal, i el sucre aromatitzat reservat i barregem 4seg|vel.6 i desrpés amassem 2min|espiga (Funció amassar) .


- Deixem reposar dins el vas aproximadament 1hora perquè ens fermenti, fins que hagi doblat el seu volum. 


- Pre-escalfa el forn a 180º i col.loca un recipient amb aigua a la base del forn per facilitar el vapor.


- Estira la massa sobre un paper vegetal, pinzella la massa amb ou batut i adorna amb fruites confitades al gust.


- Deixa reposar uns 20minuts i escampa per sobre la massa el sucre glacejat (sucre+gotes d'aigua o bé gotes de llimona si li volem donar un sabor diferent).


- Posa la safata dins el forn a 180º durant 12-15minuts.




SI VOLEU MÉS INFO SOBRE Thermomix® , NOMÉS HEU D'OMPLIR EL FORMULARI DEL MEU BLOG I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB VOSALTRES DE SEGUIDA!


Espero que feu la recepta i ens veiem a la pròxima!

Solicita demostración