Chili amb quinoa amb Thermomix® tm6

#Legumbres y platos de cuchara 23 enero 2020

Hola!!! 


Aquesta setmana hem estat entretinguts amb la Tempesta Glòria, amb les pekes a casa sense escola, he tingut poquet temps per la cuina a més que hem estat sense llum moltes estones. Però he descobert una recepta boníssima que si us agrada el menjar una mica picantó. A veure què us sembla. 


És una recepta vegana, i molt sana.


QUINOA AMB CHILI


Quinoa (haurà d'estar 8h en remull perquè perdi tota la quantitat de saponines que té)


Posa en el vas 1000gr d'aigua i un pulsim de sal. Introdueix el cistellet amb la quinoa ben esbendida i programa 22min|100°C|vel 4. Amb l'espàtula treu el cistellet i posa la quinoa cuita en un bol gran. Buida el got. 


Chilli (recepta extreta de la chef Venu Sanz) 


Posa en el vas 25gr d'oli d'oliva, 150gr de ceba trocejada i 1 all. Troceja 5seg|vel5 i sofregirem 10min|120º|vel1.


Incorpora el chili picat (o sinó 1 cayena) sense llavors, 1 fulla de lleurer, 1/4cp de pebre vermell dolç fumat, 1/4cp comí, i 1cp de sucre de coco i 2cp de blat de moro cuit i programem 10min|120º|gir invers|vel1. 


Agrega 200gr tomata triturada, un pulsim de bicarbonat, sal i pebre negre al gust i programem 20min|120º|gir invers|vel.cullera.


Ho barregem amb la quinoa i servim! 



A la foto he completat el plat amb una mica d'amanida, una mica de llavors de sèsam, i uns azukis al centre del plat.

BON PROFIT!