Caldo de peix amb Thermomix®

#Pescados y mariscos 01 febrero 2019

Bones denou! ahir vaig anar a comprar peix, a casa ens encanta el salmó, però el lluç estava molt bé de preu així que vaig aprofitar per omplir el congelador per la setmana. 


La peixetera em va preguntar si volia el cap del salmó, normalment no l'agafo però em va venir al cap la recepta de caldo de peix, i li vaig dir que sí que me'l posés juntament amb el cap del lluç, i les respectives espines.


Mentre em preparava el peix, vaig entrar en el meu cookidoo.es (la plataforma oficial de Thermomix® ) i vaig seleccionar la recepta Caldo de Pescado (la trobareu dintre la col.lecció DIETA MEDITERRÁNEA CON Thermomix®  ) per fer-la a la nit. Vaig aprofitar per mirar si necessitava algun ingredient més i llestos!


En arribar a casa vaig sincronitzar el cook-key amb la plataforma Thermomix® wwww.cookidoo.es i ja em va aparèixer la recepta: CALDO DE PESCADO a dia 31 a la pantalla del Thermomix® . I aquí us deixo la recepta! Espero que us agradi, a mi em va encantar. Volia congelar el que sobrés però no va sobrar res, el caldo per la família i les espines i restes per en Pitufo (el nostre gat golafre).


INGREDIENTS


1 Ceba


1 Pastanaga


1 Porro


500gr d'espines i caps de peix


1500gr d'aigua


1 cp de sal


PREPARACIÓ


1.- Posa en el vas la ceba, la pastanaga, el porro, les espines i els cap de peix i l'oli. Afoga 10min|100º|vel1.


2.- Afageix l'aigua i la sal, i programa 30min|100º|vel1. (Si vols aprofitar per fer arròs al varoma, verdures, etc.. només hauràs de modificar la temperatura i posar temperatura Varoma)


Cola el caldo a través del cistellet. Utilitza el caldo per fer sopa amb pasta, per fer arròs, congela-la...