BRUNYOLS DE L'EMPORDÀ AMB Thermomix®
#Postres y dulces 13 marzo 2019
Hola!!!
avui us parlaré dels BRUNYOLS DE L'EMPORDÀ, tant típics i tant bons alhora!
Quan portava 3 mesos amb el meu Thermomix® Tm5, vaig voler provar una de les receptes que l'àvia Leo cada any fa, i que triga unes 3 hores o més en amassar, llevar, etc etc...
Havia sentit que amb el Thermomix® es podia fer la massa, així que no vaig dubtar en fer-los. Vaig avisar l'àvia que m'ajudés a fregir-los... La Leo va quedar maravellada i em va dir "ai nena, si hagués tingut aquesta màquina a la meva època quantes coses que hagués fet!" així que ja en fa dos d'anys que els fem i no cal que us digui que queden boníssims!
PREPARACIÓ
- Tireu al got la pela d'1 llimona (sense la part blanca, només la groga) i la ratlleu 10segons|vel5, ha de quedar ben fina.
- Poseu tots els ingredients: 3 ous, 25gr de matafaluga en pols, 100gr de sucre, 50gr de greix de porc (sin no en teniu poseu-hi mantega), 100gr de llet, 70gr d'anís líquid, un pessic de sal (menys la farina i el llevat) i programeu 1min|37º|vel4
- Afegiu els 500gr de farina de força o normal, i els 40gr de llevat fresc i barregeu 8seg|vel6
- Un cop tot barrejat, programeu funció ESPIGA durant 3minuts. (Funció Amassar)
- Deixeu reposar la massa durant una horeta aproximadament o fins que la massa hagi doblat el seu tamany. Podeu deixar la massa llevant dintre del got, o bé la poseu en un bol gran untat prèviament amb oli.
- Ompliu una olla o paella d'oli, i amb les mans untades d'aigua o bé d'oli perquè no se us enganxi la massa, aneu agafant porcions petites i apreteu una mica al mig per fer-los la forma del forat sense traspassar.
- Un cop cuits, els brunyols, els dipositarem durant uns minuts en una safata coberta de paper absorbent perquè impregni tot l'oli sobrant.
Toc final: els podem arruixar amb un fil d'anís i ensucrar en calent!
- Ja refredats en podem congelar una part i anar-los treient a mesura que els vulgueu consumir.
mmmmmm.. espero que us agradin!!!
Gràcies!
RECORDA: PRELLANÇAMENT DEL Thermomix® TM6!
Què té de diferent al nou Thermomix® TM6?
- el wifi (cook-key) està integrat
- el cookidoo el tens a la pantalla amb més de 40.000 receptes per fer-les de manera guiada, de no només Espanya, sinó altres països com USA, Alemanya, França, Anglaterra, Mèxic, Suïssa...
- la pantalla es més grossa, de 6,8 pulgades
- cou a altes temperatures
- fa el pre-rentat i és més silenciosa
- cou al buit, amb cocció lenta, permetent que tots els nutrients dels aliments es conservin
- el preu 1259€ amb previa reserva de 99€.
SIGUES DELS PRIMERS A GAUDIR DEL Thermomix® TM6!
RESERVA'L JA PER 99€.
Omple el formulari del meu blog i t'explico com fer-ho! CLICA per FORMULARI DE CONTACTE