advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Pastís de verdures amb Thermomix®

05 April 2019
05 April 2019

Hola!!


Avui m'agradaria ensenyar-vos una recepta que està a una col.lecció per TM31 i Tm5 anomenada Cocina Día a Día, es tracta del Pastís de Verdures.


Queda molt bo i és ben fàcil de fer! Espero que us animeu a fer-la i que m'envieu moltes fotos del vostre pastís! Som-hi!


PREPARACIÓ


1- Posa en el got 400gr de carbassó i troceja 2seg|vel4. Retira del got i reserva.


2- Toceja 200gr de carrota 2seg|vel5. Reserva amb el carbassó.


3- Posa 80gr de porro (només la part blanca) en eel got i troceja 4 seg|vel5.


4- Col.loca la papallona a les ganivetes , afegeix 30gr d'oli i 30gr de mantega  i sofregeix 5min|120º|vel1 (TM31: 5min|Varoma|vel1)


5- Incorpora les verdures reservades i afoga durant 12min|120º|vel1 (TM31: 12min|Varoma|vel1) i reserva el contingut del got en el cistellet que s'escurreixin.


6- Posa ene el got 4 ous, 200gr de nata, una cp de sal i una cp de  pebre i barreja 15seg|vel3.


7- Afegeix les verdures del cistellet i barreja amb l'espàtula. Aboca-ho tot en un motlle de cake d'un sol ús d'alumini (1L de capacitat), tapa'l amb la seva tapa baixant les cantonades, forra'l amb film transparent i després tapa'l amb paper d'alumini. Posa a sobre 2-3 fulles de paper de cuina absorbent.


8- Aclara el got.


9- Posa 500gr d'aigua. Situa el recipient varoma a la seva posició amb el motlle a dintre. Tapa i programa 45min|varoma|vel2. Retira el varoma i deixa que es refredi el pastís.


10- Desmotlla en una bandeja i serveix tebi o fred.



Foto cedida per Carla M.

Espero que t'agradi!


Si vols rebre més informació no dubtis en contactar amb mi a través del formulari de contacte! CLICA.


**Promoció vigent de TM5. CLICA.

Solicita demostración