El trinxat fet amb Thermomix®

#Aperitivos, entrantes y tapas 15 marzo 2019

Hola!


Avui us volia parlar d'una recepta típica de Catalunya, de muntanya i molt fàcil de preparar amb el nostre Thermomix® , el Trinxat de la Cerdanya.


La recepta la podreu trobar en el llibre de TM31 NUESTRA COCINA REGIONAL (Cataluña, Comunidad Valenciana, Islas Baleares y Murcia) per un preu de 9,90€ (pregunteu a la vostra comercial com el podeu aconseguir)


El trinxat de col, tot i que és una recepta del TM31, el podem adaptar fàcilment al nostre nou Thermomix® Tm5 o Tm6 de manera manual.


PROCEDIMENT


- Troceja la meitat de la col verda uns 450gr  8seg|vel4. Retira-ho a un bol i troceja l'altra meitat uns 450gr programant 8seg|vel4. Retira-ho al mateix bol i reserva.


- Posa en el got 70gr d'oli d'oliva i programa 3min|varoma|vel1.


- Incorpora 2-3 dents d'all i programa 3seg|vel5. Amb l'espàtula baixa les restes d'all de la tapa i de l'interior del got cap a les ganivetes.


- Agrega els 150gr de cansalada, i programa 5min|varoma|vel1.


- Afageix la col que teníem reservada en el bol, 100gr d'aigua i una mica de sal al gust. Programa 25min|varoma|vel1 i una vegada transcorreguts 5 minuts introdueix 500gr de les patates tallades a trossets pel bocal.



Fotos cedides per Esther LL. i Marta R.

Espero que us agradi!


Gràcies!


Si vols més informació sobre el Thermomix® , sobre la promoció de Tm5 vigent (fins el 25 de març o esgotar existències) o del nou TM6, no dubtis en omplir el formulari de contacta i et trucaré sense compromís!