Thermomix® Girona

Lidia Freixes Romeo

Hola a tots!! Sóc la Lídia, aqui podrem compartir receptes i dubtes del Thermomix® i la seva cuina. Cuinar amb  Thermomix® és divertit, senzill i ecónomic. I el mes important ... És el millor ajudant de la cuina. Per aixi poder gaudir de temps per tu i els teus.        
Hola a tots!! Sóc la Lídia, aqui podrem compartir receptes i dubtes del Thermomix® i la seva cuina. Cuinar amb  Thermomix® és divertit, senzill i ecónomic. I el mes important ... És el millor ajudant de la cuina. Per aixi poder gaudir de temps per tu i els teus.        

Pulpo à feira

10 julio 2015
10 julio 2015
Categoría:
Bona nit!! No sabria com explicar-vos l'ho enamorada que estic de la meva Thermomix® . Tan eficient i pülida sempre... Avui al ser divendres he decidit descongelar un pop ,comprat fresc, i fer-l'ho a la Thermomix® com no!! Evidentment fàcil, ràpid i indiscutiblement boníssim per això us convido a fer-l'ho sense cap mena de mania, quedareu gratament sorpreses. I amb el "caloret" que fa, fresquet està igualment bó. INGREDIENTS:  1250gr de pop congelat , 1 litre d'aigua, 100gr de ceba, 1 fulla llaurer, 500gr de patates a rodelles, sal gruixuda, 50gr d'oli d'oliva, 20gr de pebre vermella dolça o picant. 1- Descongelar el pop i netejar-l'ho amb aigua freda. Separar els tentacles deixant-l'hos sencers. 2-Posar al got l'aigua, la ceba i el llaurer. 8min/Varoma/vel.1 3-De mentres posar les patates a la safata Varoma obligatoriament. Aixi no quedaran vermelles del vapor que puja de fer-se el pop. Sino quedarien tacades. Tapar i reservar. 4-Posar els tentacles al got, posem el recipient Varoma a la seva posició i 30min/Varoma/gir a l'esquerra/vel. cullera. 5-Quan acabi el temps retirar el recipient Varoma, i  deixar el pop dins el got uns 5min. Mentrestan col.locar les patates amb una safata o similar. 6-Escorra al cistellet el pop i tallar-l'ho a rodelles de 1cm aprox. col.locar-l'ho sobre les patates i amanir amb la sal, oli i el pebre vermell al gust.            BON PROFIT!!!!  
Solicita demostración
10 julio 2015