PERQUE COMPRAR Thermomix® ?

#Técnicas básicas 04 abril 2021

RAONS PER COMPRAR Thermomix®

Sovint em fan aquesta pregunta:
Perquè comprar un Thermomix® ?

Normalment la meva primera reacció és riure mentre vaig recordant tots els beneficis que la meva Thermomix® m'ha portat a la meva cuina.
Vaig a dividir els avantatges de tenir un Thermomix® en tan sols tres eixos fonamentals intentant ser el més explicativa possible , tot i  que  v podria estar hores i hores parlant d'aquest tema. Per això, si vols aprofundir el tema contáctem!Raó nº 1:


Segurament quan et planteges la pregunta inicial d'aquest post (Perquè comprar un Thermomix® ?) És perquè ja tens clar que necessites un ajudant a la teva cuina. No obstant també tinc clar que estàs pensant en un robot que cuini per a tu però tens dubtes quant al seu maneig i utilitat.
En el meu cas particular, quan em compres un Thermomix® PUNXANT AQUÍ estàs entrant en un món on pots resoldre qualsevol dubte les 24hrs del dia i els 7 dies de la setmana.
O bé a través d'una trucada de telèfon o bé de forma presencial, el servei post venda està assegurat.

De forma gratuïta podràs assistir a les classes de cuina, esdeveniments i promocions i així  la teva experiència a la cuina passi a ser realment fantàstica i divertida.


Raó nº 2:

En temps tan convulsos com els que corren, segur que penses en guardar. I aquest és sense cap dubte un dels pilars fonamentals on recolzar les raons per tenir un Thermomix®


Parlem de temps:

Saps que pots organitzar els teus menús setmanals? D'aquesta manera estalviaràs moltíssim temps a l'hora de la seva preparació, però també a l'hora de passejar pels passadissos d'un supermercat.
Saps que amb Thermomix® deixaràs d'estar tot el temps amb el ganivet a la mà?
Només amb ella podràs tallar, picar i trossejar de forma perfecta en qüestió de segons. ¿I mentre cuina? Dedica el teu temps al que més t'agrada, la família, els amics o els teus hobbies.


Parlem ara del seu estalvi econòmic:Quan fa uns mesos ens van sorprendre amb un augment en la factura energètica al voltant d'un 25%, no vaig dubtar a posar-me amb la meva  calculadora per tenir clar tant que estalvi amb el meu Thermomix® i la veritat, es nota !


I si vols estalviar diners de veritat ...


Saps que pots tenir el teu Thermomix® sense pagar?  Així és! Tan sols PUNXA AQUÍ per veure tots els detalls.
Podria estar hores i hores exposant els motius que em fan ser una veritable fan de Thermomix® . Però pretenc resumir i vull acabar parlant-te d'una cosa tan important com:


La Senzillesa!
Tenir un Thermomix® a la teva cuina  és transformar-la  en un lloc divertit, on cuinar, inclòs les receptes més complexes són mes  fàcils amb la cuina guiada d'Cookidoo. ¿No saps el que és? PUNXA AQUÍ
Podràs fer les teves receptes de tota la vida, innovar, crear i inspirar-te utilitzant la cuina guiada pas a pas. Amb vídeos en els passos més difícils!
Encara no t'has unit a l'última generació a la cuina? Descobreix-lo AQUÍ
¿Que et semblen les raons que t'he deixat aquí?
Si t'han agradat dóna-li un "like" a aquesta notícia i comparteix-la amb les teves amistats.

GRÀCIES PER LLEGIR-ME !!!