Thermomix® Girona

Gemma Comas Casademont

Hola,

Em dic Gemma Comas i sóc comercial de Thermomix® a la delegació de Girona.

Fa molts anys que tinc el Thermomix® i m'encanta la cuinar. En aquest blog i penjaré receptes, trucs, promocions i molt més. Si teniu algun dubte de Thermomix® no dubteu en preguntar-me.

____________________________

Hola, Me llamo Gemma Comas y soy comercial de Thermomix® a la delegación de Girona. Hace muchos años que tengo el Thermomix® y me encanta cocinar. En este blog colgaré recetas, trucos, promociones y mucho más. Si tiene alguna duda de Thermomix® no dude en preguntarme.

Hola,

Em dic Gemma Comas i sóc comercial de Thermomix® a la delegació de Girona.

Fa molts anys que tinc el Thermomix® i m'encanta la cuinar. En aquest blog i penjaré receptes, trucs, promocions i molt més. Si teniu algun dubte de Thermomix® no dubteu en preguntar-me.

____________________________

Hola, Me llamo Gemma Comas y soy comercial de Thermomix® a la delegación de Girona. Hace muchos años que tengo el Thermomix® y me encanta cocinar. En este blog colgaré recetas, trucos, promociones y mucho más. Si tiene alguna duda de Thermomix® no dude en preguntarme.

Crema d'avellanes saludable amb Thermomix® ? Vols saber com?

26 abril 2021
26 abril 2021
Categoría:

Segur que a moltes i molts de vosaltres ús agraden els dolços i alhora us agrada cuidar-vos. Avui us porto una recepta que no us deixarà indiferents. No porta sucres refinats, el que endolceix és el dàtil.




Crema d'avellanes, dàtils i garrofa




Per preparar aquesta recepta necessitem:


Ingredients:


100g de dàtils sense os tallats per la meitat


150g de beguda d'avellanes


125g d'avellanes torrades


1 polç de sal


100g de garrofa en pols


15g d'oli de gira-sol


Preparació:


1. Posa un bol sobre la tapa i pesa 100g de dàtils, afegeix la beguda d'avellanes i ho reservem.


2. Posem dins el got les avellanes, la sal i triturem 20s/vel.10, baixem les restes i tornem a triturar 20s/vel.7, baixa les restes per darrera vegada i tritura 20s/vel.5


3. Afegeix la garrofa en pols, els dàtils, la beguda d'avellanes i l'oli. Triturem 1min/vel. 5-10 progressivament. Baixem les restes dels ingredients al fons del got i programem 2min/5oºC/vel.3.


Retireu del got i guardeu-ho en un recipient hermètic.


Suggerències:


Podeu substituir la beguda d'avellanes per qualsevol altra beguda vegetal: de soja, civada, arròs..... i també podeu fer aquesta crema amb xocolata del 85% .

Solicita demostración
26 abril 2021