Te ayuda
Te inspira
Thermomix® Girona

Gemma Comas Casademont

<p>Hola,</p> <p>Em dic Gemma Comas i sóc comercial de Thermomix® a la delegació de Girona.</p> <p>Fa molts anys que tinc el Thermomix® i m'encanta la cuinar. En aquest blog i penjaré receptes, trucs, promocions i molt més. Si teniu algun dubte de Thermomix® no dubteu en preguntar-me.</p> <p>____________________________</p> <p>Hola, Me llamo Gemma Comas y soy comercial de Thermomix® a la delegación de Girona. Hace muchos años que tengo el Thermomix® y me encanta cocinar. En este blog colgaré recetas, trucos, promociones y mucho más. Si tiene alguna duda de Thermomix® no dude en preguntarme.</p>

Hola,

Em dic Gemma Comas i sóc comercial de Thermomix® a la delegació de Girona.

Fa molts anys que tinc el Thermomix® i m'encanta la cuinar. En aquest blog i penjaré receptes, trucs, promocions i molt més. Si teniu algun dubte de Thermomix® no dubteu en preguntar-me.

____________________________

Hola, Me llamo Gemma Comas y soy comercial de Thermomix® a la delegación de Girona. Hace muchos años que tengo el Thermomix® y me encanta cocinar. En este blog colgaré recetas, trucos, promociones y mucho más. Si tiene alguna duda de Thermomix® no dude en preguntarme.

CARN FREDA DE GALL D'INDI AMB HERBES PROVENÇALS I CACAUETS

15 julio 2021
15 julio 2021
Categoría:

Aquesta recepta de carn que us  porto avui és ideal per aquests dies d'estiu ja que pot menjar-se freda.


La podeu servir a rodanxes, en tires i fer fajitas, un entrepà, per portar a la carmanyola de dinar...


INGREDIENTS:


 1000g DE GALL DINDI A TROSSOS DE 4-5 CM.


1 CULLERA D'HERBES PROVENÇALS SEQUES


2. CULLERADES DE SAL


2-3 PESSIC DE PEBRE NEGRE


70G D'CACAHUETS TORRATS SENSE SAL


2 CULLERADES DE PEBRE VERMEL


PREAPRACACIÓN:


Poseu en el got el pit de gall d'indi, 1/2 cullerada d'herbes provençals, la sal i el pebre 30seg / vel.6. Afegiu 1/2 cullerada d'herbes provençals i els cacauets i tritureu 15seg / vel.6.


Poseu sobre la superfície de treball 2 rectangles de paper film transparent d'uns 30x50 cm, sobreposats uns 10cm un amb l'altre. Empolvoreu amb 1 cullerada de pebre el film, aboqueu sobre la carn picada.  Amb les mans doneu-li forma de cilindre i empolvoreu amb pebre vermell. Emboliqueu amb el film formant un rotllo i feu-ho rodar sobre la superfície de treball perquè quedi ben segellat.  Col·loqueu el rotllo al recipient Varoma, tapeu i reserveu. Renteu el got.


Poseu l'aigua en el got, situeu el Varoma en la seva posició, programem 30 min / Varoma / vel.1. Retireu el Varoma i deixeu que es refredi.


Bon profit!!!



Solicita demostración
15 julio 2021