advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Dúnia Jiménez

Hola em dic Dúnia i m'encanta cuinar. Passió que em va transmetre la meva mare des de ben petita.

Sempre creia que una Thermomix® no em feia falta perquè la cuina em relaxa i son els meus moments de compartir i gaudir amb família. Fa quasi 3 anys vaig descobrir el Thermomix® (TM6) i realment em va encantar, vaig aprendre noves maneres de cuinar i sobretot vaig guanyar temps per dedicar als meus fills. Vaig descobrir també que puc cuinar infinitats de plats, d'altres països, cuina fàcil, cuina saludable, també cuina ràpida per quan anem justos de temps i el millor la cuina neta.

En aquest blog us compartiré la meva cuina amb la TM6, les meves idees i trucs, recursos, consells i aquí estaré per ajudar-vos amb tot allò que necessiteu per traure el màxim partit al vostre Thermomix® . 

Hola em dic Dúnia i m'encanta cuinar. Passió que em va transmetre la meva mare des de ben petita.

Sempre creia que una Thermomix® no em feia falta perquè la cuina em relaxa i son els meus moments de compartir i gaudir amb família. Fa quasi 3 anys vaig descobrir el Thermomix® (TM6) i realment em va encantar, vaig aprendre noves maneres de cuinar i sobretot vaig guanyar temps per dedicar als meus fills. Vaig descobrir també que puc cuinar infinitats de plats, d'altres països, cuina fàcil, cuina saludable, també cuina ràpida per quan anem justos de temps i el millor la cuina neta.

En aquest blog us compartiré la meva cuina amb la TM6, les meves idees i trucs, recursos, consells i aquí estaré per ajudar-vos amb tot allò que necessiteu per traure el màxim partit al vostre Thermomix® . 

Comprar Thermomix®

Aún no tengo ninguna entrada dada de alta, pásate más tarde y seguro que encontrarás algo!