advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer Ratatouille amb Thermomix® / Como hacer Ratatouille con Thermomix®

16 July 2019
16 July 2019

Bon dia a tothom,


us sona aquest nom: Ratatouille? segur que heu pensant en la pel·lícula de Disney que va ser un èxit de taquilla (2007) i va rebre crítiques positives a més de guanyar el premi Oscar a la millor pel·lícula d'animació, així com el Globus d'Or i el premi BAFTA. És una sorprenent pel·lícula animada amb un ritme ràpid, personatges memorables i un bon humor de principi a fi.



Aquesta és una comèdia plena de personatges inoblidables que et mostraran París des d'un nou punt de vista.


En ella es cuina aquest esquisit plat anomentat Ratatouille.


Des de Thermomix® Girona t'animem a provar-lo!!



Comencem:


Ingredients


Base

    2 grans d'all
    4 - 5 branquetes de julivert fresc
    220 g de ceba a quarts
    100 g de pebrot vermell (pelat i sense llavors)
    100 g de pebrot verd (pelat i sense llavors)
    100 g de pebrot groc (pelat i sense llavors)
    200 g de tomàquet pera (pelat i sense llavors)
    50 g d'oli d'oliva verge extra
    2 branquetes de farigola fresca
    1 fulla de llorer seca
    1 culleradeta de sal
    1 culleradeta de sucre


Verdures

    2 tomàquets pera (a rodanxes de 2 mm)
    200 g de carbassó (a rodanxes de 2 mm)
    200 g d'albergínia (a rodanxes de 2 mm)

Vinagreta

    50 g d'oli d'oliva verge extra
    20 g de vinagre balsàmic
    1 - 2 pessics de sal
    2-3 branquetes de farigola fresca (només les fulles)

Preparació


Base

Poseu en el vas els alls, el julivert, la ceba, els pebrots, el tomàquet i l'oli i trossegi 6 seg / vel 4.


Afegiu la farigola i el llorer i sofregeix 10 minuts / 120 ° C / gir invers / vel cullera.


Afegiu la sal i el sucre i, sense posar el cubilet, programi 10 minuts / Varoma / gir invers / vel cullera. Traieu a una font refractària ovalada o rodona d'aprox. Ø 25 cm.


Verdures

Preescalfeu el forn a 200 ° C.
Col·loqui les rodanxes de tomàquet, carbassó i albergínia superposades sobre de la base de verdures cuites formant un cercle i fins a cobrir tota la superfície. Reserve.

Vinagreta

Poseu en el got l'oli, el vinagre, la sal i la farigola i barregi 20 seg / vel 4. Traieu del vas i regui les verdures amb 3-4 cullerades. Cobreixi la font amb un cercle de paper d'enfornar humitejat.
Hornee durant 45 minuts (200 ° C). Traieu del forn, retireu el paper i serveixi immediatament regat amb més vinagreta.

Bon profit!!



Buenos días a todos,

os suena este nombre: ¿Ratatouille? seguro que ha pensando en la película de Disney que fue un éxito de taquilla (2007) y recibió críticas positivas además de ganar el premio Oscar a la mejor película de animación, así como el Globo de Oro y el premio BAFTA. Es una sorprendente película animada con un ritmo rápido, personajes memorables y un buen humor de principio a fin.

Esta es una comedia llena de personajes inolvidables que te mostrarán París desde un nuevo punto de vista.

En ella se cocina este exquisito plato que se llama Ratatouille.

Desde Thermomix® Girona te animamos a probarlo !!


Empezamos:


Ingredientes



Base

    2 dientes de ajo
    4 - 5 ramitas de perejil fresco
    220 g de cebolla en cuartos
    100 g de pimiento rojo (pelado y sin semillas)
    100 g de pimiento verde (pelado y sin semillas)
    100 g de pimiento amarillo (pelado y sin semillas)
    200 g de tomate pera (pelado y sin semillas)
    50 g de aceite de oliva virgen extra
    2 ramitas de tomillo fresco
    1 hoja de laurel seca
    1 cucharadita de sal
    1 cucharadita de azúcar

Verduras

    2 tomates pera (en rodajas de 2 mm)
    200 g de calabacín (en rodajas de 2 mm)
    200 g de berenjena (en rodajas de 2 mm)

Vinagreta

    50 g de aceite de oliva virgen extra
    20 g de vinagre balsámico
    1 - 2 pellizcos de sal
    2 - 3 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)

Preparación



Base



Ponga en el vaso los ajos, el perejil, la cebolla, los pimientos, el tomate y el aceite y trocee 6 seg/vel 4.
Añada el tomillo y el laurel y sofría 10 min/120°C/giro inverso/vel cuchara.
Añada la sal y el azúcar y, sin poner el cubilete, programe 10 min/Varoma/giro inverso/vel cuchara. Retire a una fuente refractaria ovalada o redonda de aprox. Ø 25 cm.

Verduras

Precaliente el horno a 200°C.
Coloque las rodajas de tomate, calabacín y berenjena superpuestas encima de la base de verduras cocidas formando un círculo y hasta cubrir toda la superficie. Reserve.

Vinagreta


Ponga en el vaso el aceite, el vinagre, la sal y el tomillo y mezcle 20 seg/vel 4. Retire del vaso y riegue las verduras con 3-4 cucharadas. Cubra la fuente con un círculo de papel de hornear humedecido.
Hornee durante 45 minutos (200°C). Retire del horno, retire el papel y sirva inmediatamente regado con más vinagreta.

¡¡Que aproveche!!

Solicita demostración