advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Como hacer chocolate a la taza con Thermomix®

12 November 2019
12 November 2019
Categoría:

Buenos dias a todos,


con la llegada del frio siempre nos apetece tomar cosas calentitas y porque no, podemos darnos un capricho.


Hoy os quiero publicar esta receta de chocolate para poder hacerla un dia por la tarde para merendar.


Mañana os publicare la receta para hacer los churros.


Empezamos:


Ingredientes

    400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) cortado en trozos
    1500 g de leche entera
    60 g de maicena (opcional)
    80 g de azúcar (opcional)
    1 pellizco de sal


Preparación

Ponga el chocolate en el vaso en trozos grandes y rállelo 30 seg/vel 5-10 progresivamente.



Añada la leche, la maicena, el azúcar y la sal. Programe 12 min/90°C/vel 2.



Por último, bata 20 seg/vel 4.Sirva inmediatamente.

Buen provecho!!



Solicita demostración
12 November 2019
icon-print-2