Com fer pinxo de fruites amb gofres mini cruixents amb Thermomix® / Como hacer pincho de frutas con gofres mini crujientes con Thermomix®

#Postres y dulces 29 mayo 2019

Hola a tothom!!

Amb l'arribada del bon temps també arriben fruites de temporada que inviten a menjar a qualsevol hora del dia.

Des de Thermomix® Girona us convido a provar aquesta deliciosa recepta que pot servir tant de postres com per berenar.


Comencem:


Ingredients


Minigofres cruixents


     25 g de farina de rebosteria    15 g de mantega fosa
    1 pessic de sal
    40 g de sucre
    1 rajolí de vainilla líquida
    1 clara d'ou (aprox. 30 g)
    oli en esprai


Salsa de xocolata i dolç de llet


    12 plàtans (tallats en 12 trossos d'aprox. 2 cm)
    12 raïms
    1 kiwi (tallat en 12 trossos d'aprox. 2 cm)
    12 gerds
    80 g de dolç de llet
    80 g de nata (35% de greix)
    100 g de xocolata fondant per postres (50% cacau) en trossos

Preparació


Minigofres cruixents


Preescalfeu el forn a 180 ° C. Ruixeu amb oli en esprai un motlle de silicona de 24 minigofres.


Poseu en el got la clara, la vainilla, el sucre i la sal i barregi 10 seg / vel 3.   


Afegiu la mantega i la farina i barregi 5 seg / vel 3. Amb l'espàtula, baixi la barreja cap al fons del vas. Barregi 5 seg / vel 3 i acabi de barrejar amb l'espàtula. Aboqui la barreja en una màniga pastissera.


Poseu l'equivalent a una cullerada de massa en el centre dels buits del motlle sense omplir-los del tot. Col·loqui el motlle en una safata de forn i deixeu caure 3-4 vegades sobre la superfície de treball perquè la massa s'estengui per tot el buit.


Posi al fron durant 10 minuts (180 ° C). Mentrestant, renti i assequi el got i continuï amb la recepta.


Salsa de xocolata i dolç de llet

 Poseu tots els ingredients al vas i programem 2 minuts / 60 ° C / vel 3. Traieu la salsa a un bol. Muntanya les punxes intercalant els gofres mini amb les diferents fruites i serveixi acompanyats de la salsa.

Bon profit!!



Hola a todos !!

Con la llegada del buen tiempo también lleguen Frutas de temporada que inviten a comer a CUALQUIER hora del día.

Desde Thermomix® Girona os invito a probar ESTA deliciosa receta que olla servir Tanto de postres como para merendar.

Empezamos:



Ingredientes


Minigofres crujientes

    aceite en spray
    1 clara de huevo (aprox. 30 g)
    1 chorrito de vainilla líquida
    40 g de azúcar
    1 pellizco de sal
    15 g de mantequilla fundida
    25 g de harina de repostería

Salsa de chocolate y dulce de leche

    100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    80 g de nata (35% de grasa)
    80 g de dulce de leche
    12 frambuesas
    1 kiwi (cortado en 12 trozos de aprox. 2 cm)
    12 uvas
    1 - 2 plátanos (cortados en 12 trozos de aprox. 2 cm)

Preparación


Minigofres crujientes



Precaliente el horno a 180°C. Rocíe con aceite en spray un molde de silicona de    24 minigofres.
Ponga en el vaso la clara, la vainilla, el azúcar y la sal y mezcle 10 seg/vel 3.



Añada la mantequilla y la harina y mezcle 5 seg/vel 3. Con la espátula, baje la mezcla hacia el fondo del vaso. Mezcle 5 seg/vel 3 y termine de mezclar con la espátula. Vierta la mezcla en una manga pastelera.



Ponga el equivalente a una cucharadita de masa en el centro de los huecos del molde sin llenarlos del todo. Coloque el molde en una bandeja de horno y déjela caer 3-4 veces sobre la superficie de trabajo para que la masa se extienda por todo el hueco.



Hornee durante 10 minutos (180°C). Mientras tanto, lave y seque el vaso y continúe con la receta.

Salsa de chocolate y dulce de leche

Ponga todos los ingredientes en el vaso y programe 2 min/60°C/vel 3. Retire la salsa a un bol. Monte los pinchos intercalando los gofres mini con las diferentes frutas y sirva acompañados de la salsa.


Que aproveche!!