advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer coca de llardons amb Thermomix®

28 February 2019
28 February 2019
Categoría:

Hola a tothom!!!


Ja estem de carnaval però .... Preparats per aquest dijous llarder? A Thermomix® Girona si!!


Amb Thermomix® pots fer la teva coca de llardons, t'animes a fer-la? 


Ingredients


Per la massa



  • 100gr d'aigua

  • 100gr de llet

  • 200gr de alar (mantega de porc)

  • 400gr de farina

  • 20gr de llevat premsat

  • 1 cullaradeta de sal


Per la cobertura



  • 200gr de llardons

  • 50gr de pinyons (aproximadament)

  • Sucre per emplsinar (barrejada ambos unes goles d'aigua)


Preparació



  1. Escalfar el forn a 200ºC.

  2. Trossejar els llardons 5 egons/vel 5. Treure i reservar. 

  3. Sense rentar el got, posi la llet, l'aigua i la mantega i programi 2min/37ºC/vel 1. Quan es desfaci la mantega pot passar a velocitat 2. 

  4. Afegir el llevat, la farina i la sal i programi 1min/velocitat espiga. 

  5. Introduir els llardons i barrejar 15seg/velocitat espiga. Acabar de barrejar bé amb les mans quan tregui la massa de la màquina.

  6. Estirar la massa amb les mans sobre una safata de forn pinzellada amb oli, deixant-la molt fineta i cobreixi amb pinyons. 

  7. Espolvora amb sucre al gust. 

  8. Introduïr la coca al forn durant uns 10-15 min fins que es vagi torradeta. 



Que vagi de gust!!




Solicita demostración
28 February 2019
icon-print-2