Com fer arròs caldós amb pollastre i verdures amb Thermomix® / Como hacer arroz caldoso con pollo y verduras con Thermomix®

#Pastas y arroces 14 marzo 2019

Bon dia a tothom!


Des de Thermomix® Girona us animo a provar aquest deliciós arròs que en 25 min de preparació total el tenim fet.


Arròs caldós amb pollastre i verdures

Ingredients

    100 g de xampinyons a quarts
    100 g de carbassó a daus d' 1 cm
    ¼ de colorant alimentari
    650 g d'agiua
    1 culleradeta de sal
    1 culleradeta de pimentó
    1 pastilla de caldo de pollastre
    200 g d'arròs de gra redó
    300 g de cuixa de pollastre sense pell ni os en trossos de 2-3 cm
    50 g d'oli d'oliva verge extre
    50 g de pebre verd en trossos de 2-3 cm
    50 g de pebre vermell en trossos de 2-3 cm
    100 g de ceba en trosos de 2-3 cm
    1 - 2 dents d'all

Preparació


- Posi en el got l'all i piqui 2 seg/vel 7.


- Agregui la ceba, el pebrot vermell, el pebrot verd i l'oli. Trossegi 4 seg/*vel 4 i sofregeixi 8 min/120 °C/gir invers/vel cullera.


- Incorpori el pollastre i sofregeixi 3 min/120 °C/gir invers/vel cullera.


- Agregui l'arròs, la pastilla de brou, el pebre roig, la sal, el colorant i l'aigua.


- Situï el recipient Varoma en la seva posició amb el carabassó i els xampinyons.


- Tapi el Varoma i programi 15 min/Varoma/gir invers/vel cullera.


- Retiri el Varoma i posi les verdures en una font.


- Aboqui l'arròs i barregi delicadament amb l'espàtula.


- Deixi reposar 5 minuts abans de servir.


Bon profit!!





Buenos dias a todos,


Desde Thermomix® Girona os animo a probar este delicioso arroz que en 25 min de preparación total lo tenemos hecho.



Arroz cremoso de pollo y verduras



Ingredientes

    1 - 2 dientes de ajo
    100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
    50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
    50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
    50 g de aceite de oliva virgen extra
    300 g de contramuslos de pollo sin piel ni hueso en trozos de 2-3 cm
    200 g de arroz de grano redondo
    1 pastilla de caldo de pollo
    1 cucharada de pimentón
    1 cucharadita de sal
    650 g de agua
    ¼ de cucharadita de colorante alimentario
    100 g de calabacín en dados de 1 cm
    100 g de champiñones en cuartos

Preparación

    - Ponga en el vaso el ajo y pique 2 seg/vel 7.
    - Añada la cebolla, el pimiento rojo, el pimiento verde y el aceite. Trocee 4               seg/vel 4 y sofría 8 min/120°C/giro inverso/vel cuchara.
    - Incorpore el pollo y sofría 3 min/120°C/giro inverso/vel cuchara.
    - Agregue el arroz, la pastilla de caldo, el pimentón, la sal, el colorante y el agua.     - Sitúe el recipiente Varoma en su posición con el calabacín y los champiñones.     - Tape el Varoma y programe 15 min/Varoma/giro inverso/vel cuchara. Retire el        Varoma y     ponga     las verduras en una fuente. Vierta el arroz y mezcle               delicadamente     con la     espátula. Deje reposar 5 minutos antes de servir.

¡¡Que aproveche!!